TIBERIU TROIA

Am fost la evenimentul Ducati găzduit de Qreator

O mică parte din lumea Ducati amenajată într-o casă fabuloasă, care merită vizitată chiar și numai pentru parfumul Bucureștiului de altă dată pe care îl întâlnești acolo.

Eveniment Ducati la Qreator

În centrul Bucureștiului, o vilă construită de Petre Antonescu, unul dintre cei mai mari arhitecți români, cel care a proiectat Arcul de Triumf, clădirea Primăriei Capitalei, Facultatea de Drept, Academia Română din Roma și alte clădiri emblematice, găzduiește un eveniment organizat de Ducati România.

Eveniment Ducati la Qreator

Câteva motociclete din ultima generație lansată în toamna anului trecut completează decorul fantastic al clădirii minunat restaurată, fostă locuință a Guvernatorului Băncii Naționale din perioada interbelică.

Eveniment Ducati la Qreator

Nu este o expoziție de motociclete, este o introducere în lumea Ducati, un prilej pentru pasionații motocicletelor produse de firma din Bologna de a se întâlni într-un decor spectaculos, pus la dispoziție de Qreator.

Am trecut în fugă azi dimineață și am fost întâmpinat de un reprezentant al gazdelor.

Eveniment Ducati la Qreator

Cu multă amabilitate am fost plimbat prin întreaga clădire, am aflat amănunte despre istoria vilei și despre ce își propune compania care a amenajat construcția, cu un evident efort.

Totul este aranjat cu atât de mult gust, încât nici nu e nevoie să fii motociclist ca să poți savura o cafea la barul cochet aflat la intrare.

Încă mai aveți timp să mergeți la sediul firmei Qreator, vremea ține cu noi, faceți o plimbare până la șosea.

Eveniment Ducati la Qreator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*