TIBERIU TROIA

Harley-Davidson a anunțat apariția un nou model Touring – Electra Glide Standard

Echipat cu motorul Milwaukee-Eight 107, noul Electra Glide Standard completează gama modelelor 2019, oferind o experiență Touring autentică.

Electra Glide Standard

Proiectat pentru pasionații de plimbări lungi, Electra Glide Standard permite o deconectare totală prin înlăturarea sistemului infotainment și îndeamnă pilotul să savureze bucuria pură a mersului pe motocicletă.

O abordare simplă, elementară a plimbărilor cu motocicleta, o experiență similară cu cea de care aveau parte cei care mergeau cu Electra Glide, modelul legendar al cărui nume i-a inspirat pe creatorii noului model Touring.

Pe motocicletă sunt instalate componente tradiționale ale modelelor Touring: carena caracteristică, gențile laterale standard, elemente decorative cromate, roți turnate din aluminiu.

Electra Glide Standard

Diverse accente cromate sunt adăugate în zone de impact vizual, elemente completate de capacele șlefuite ale motorului și numeroase piese vopsite în negru, un amestec de elemente tradiționale și tendințe moderne.

Pentru a oferi o experiență fără compromisuri, Electra Glide Standard beneficiază de ultimele tehnologii implementate de Harley-Davidson pe modelele din gama Touring: pilot automat electronic, furcă față Ø 49 mm tip Dual Bending Valve, amortizoare spate cu emulsie reglabile și sistem de frânare combinat Brembo.

Prețul modelului Electra Glide Standard este 25.526 euro, TVA inclus și poate fi comandat la magazinul singurului dealer autorizat, Harley-Davidson București.

Electra Glide Standard

Pentru fanii firmei americane am selecționat mai jos câteva dintre materialele postate în ultima vreme.

Harley-Davidson Fat Bob 107 – test și prezentare video

Harley-Davidson Breakout 114 – test și prezentare video

Harley-Davidson FXDR 114, cel mai nou Softail – test și prezentare

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de cele mai multe ori, cu și despre motociclete şi sunt postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE, dar pot fi citite și pe   FacebookLinkedInTwitter și  Google+, iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*