TIBERIU TROIA

Indian lansează ediția limitată Roadmaster Elite 2019, un touring ultra-premium

Fiecare motocicletă Roadmaster Elite este vopsită în multe straturi succesive timp de 30 de ore și decorată manual cu foiță din aur de 24 karate.

Roadmaster Elite

Model nou în gama anului 2019, Roadmaster Elite are instalat un sistem audio nou, PowerBand Audio Plus de 600 w, cu boxe amplasate pe carenă, în topbox și în cutiile laterale, fiind cu 50% mai puternic decât modelul instalat până acum pe Roadmaster.

Sistemul include un egalizator dinamic cu nouă benzi de frecvență, care ajustează automat frecvența la nivelul optim în funcție de viteza de deplasare, pentru a compensa zgomotul ambiental, al vântului și al motorului, pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului în orice condiții de drum.

În afară de motorul Thunder Stroke 111, care produce un cuplu maxim de 151 Nm la 3000 rpm, pentru accelerații excepționale la turații joase, modelul Roadmaster Elite este echipat cu ultimele tehnologii implementate de Indian Motorcycle.

Roadmaster Elite

Moduri de pilotaj

Trei moduri diferite, Tour, Standard și Sport, permit pilotului să selecteze răspunsul accelerației preferat. Harta accelerației fiecăruia dintre cele trei moduri a fost proiectată pentru o folosință anume, rezultatul fiind o motocicletă cu trei personalități diferite.

Decuplarea cilindrului posterior

Atunci când motorul Thunder Stroke 111 atinge temperatura de lucru și temperatura ambientală depășeste 15⁰ C, cilindrul din spate este decuplat automat în momentele în care motocicleta staționează, rezultatul fiind reducerea căldurii emanate de motor, pentru confortul pilotului la viteze reduse sau în pauzele din trafic, cilindrul posterior fiind reactivat instantaneu la deschiderea accelerației.

Roadmaster Elite

Ride Command

Sistemul Ride Command produs de Indian Motorcycle, instalat pe modelul Roadmaster Elite, este cel mai mare, rapid și ușor de personalizat sistem infotainment existent.

Având un ecran de șapte inch, care poate fi utilizat și cu mănuși, sistemul are navigație, este compatibil Bluetooth și poate fi comandat prin aplicația pentru telefoane inteligente Indian Motorcycle Ride Command, care permite accesul la informațiile oferite de motocicletă.

Pilotul poate planifica pe site-ul Ride Command un drum cu până la 100 de puncte, după care poate transfera motocicletei prin Bluetooth datele stabilite.

Roadmaster Elite

Roadmaster Elite are în configurație standard toate sistemele și echipamentele prezente pe Indian Roadmaster, lumini tehnologie LED, șaua din piele cu încălzire pentru pilot și pasager, manșoane încălzite, pornire fără cheie, parbriz acționat electric, genți laterale cu închidere de la distanță, topcase în care pot fi depozitate două căști și un spațiu total de depozitare de peste 140 litri.

Pentru alte detalii legate de accesorii sau eventuale comenzi, mai multe detalii pot fi obținute de la magazinul din București al importatorului autorizat în România, compania ASP Group East, sau din rețeaua de dealeri al acestei firme.

Roadmaster Elite

Pentru pasionații firmei Indian și ale motocicletelor sale, am selecționat mai jos câteva dintre articolele postate în ultime vreme.

Indian Scout Sixty – prezentare video

Indian Scout Sixty, clasic și modern – test și prezentare

Prezentare Indian Chief Dark Horse – varianta video

Indian Chief Vintage – pregătire de livrare (Unboxing)

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de cele mai multe ori, cu și despre motociclete şi sunt postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE, dar pot fi citite și pe   FacebookLinkedInTwitter și  Google+, iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*