TIBERIU TROIA

Ce aduce Honda la SMAEB 2019 – gama completă de motociclete prezentă la București

După premiera internațională de la EICMA 2019,  la București va fi prezentată noua gamă de modele în standul pregătit de Honda la SMAEB 2019.

Honda la SMAEB 2019

Standul Honda de la EICMA 2018

În noiembrie 2018 am vizitat cea de-a 76-a ediție a expoziției de motociclete de la Milano.

Standul Honda a fost unul dintre cele mai mari, nu numai din cadrul acestei manifestări, ci din toate expozițiile moto pe care le-am văzut până acum.

În România nu avem cum să ne măsurăm cu marile evenimente de profil, sunt alte bugete, alte vânzări de motociclete, este o altă lume.

Ceea ce vom vedea la București va fi o trecere în revistă a tuturor modelelor comerciale, a celor cinci noi motociclete prezentate în premieră la EICMA, însoțite de toate celelalte modele consacrate.

Toate categoriile din actuala gamă vor fi reprezentate în standul pregătit de Honda la SMAEB 2019.

Adventure: Africa Twin și Africa Twin Adventure Sports, VFR800X Crossrunner, NC750X, X-ADV, CB500X, CRF250L

Street / Urban: CB1100RS, Rebel 500, CB500F, Forza 300, PCX125, Monkey

Neo Sports Café: CB1000R, CB650R, CB300R, CB125R

Touring: Goldwing

Sport: CBR1000RR, CBR650R, CBR500R

Honda la EICMA 2018

La evenimentul de prezentare a noilor modele Honda de la EICMA 2018

Cu alte cuvinte, la SMAEB 2019 vor putea fi văzute motociclete Honda pentru toate gusturile și pentru buzunarele unei bune părți a celor din lumea pasionaților de motoare.

Lista completă a modelelor Honda precum și variantele de echipare și specificațiile pot fi găsite pe site-ul Honda Romania Moto – https://www.honda-moto.ro.

În afară de o prezență din ce în ce mai serioasă a companiei importatoare și a rețelei de dealeri, Honda manifestă o totală deschidere și susținerea necondiționată a inițiativelor apărute în ultima vreme: proiectul de introducere a motocicletelor în programul RABLA ca soluție la problemele de mediu și propunerea de modificare a legislației privind eligibilitatea șoferilor cu permis de categorie B pentru conducerea motocicletelor de până la 125 cc.

Totodată, Honda susține mobilitatea și încurajează mersul pe 2 roți ca alternativă pentru decongestionarea traficului din mediile urbane.

Honda la SMAEB 2019

Standul Honda de la SMAEB 2018

Pentru cei care nu sunt la curent cu noutățile lansate de Honda pentru sezonul 2019, am ales mai jos articolul postat cu ocazia prezentării noilor modele.

Noile modele prezentate de Honda la EICMA 2018

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de cele mai multe ori, cu și despre motociclete şi sunt postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE, dar pot fi citite și pe  FacebookLinkedIn și Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*