TIBERIU TROIA

Începe SMAEB 2019 – cine lipsește și de ce

SMAEB 2019, cea mai importantă expoziție moto din România, a ajuns la cea de-a XVII-a ediție și este așteptată cu interes de toți pasionații de două roți.

SMAEB 2019

Ca de obicei în ultimii ani, la sfârșit de aprilie, cu mic cu mare, la sfârșitul săptămânii ne ducem la SMAEB.

Anul trecut am avut noroc, vremea a ținut cu motocicliștii, am avut temperaturi de vară timpurie, dar nu putem spune același lucru în 2019.

În acest an salonul va fi organizat în perioada 19-21 Aprilie, în cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO, pavilionul B2.

Deschiderea oficială va avea loc în ziua de vineri la ora 12 iar publicul va avea acces după următorul program:
– Vineri 19 aprilie – între orele 13:00-19:00
– Sâmbătă 20 aprilie – între orele 10:00-19:00
– Duminică 21 aprilie – între orele 10:00-17:00
Prețul biletului: 30 RON (se achizitioneaza direct de la eveniment sau din reteaua iabilet.ro.

Nici în acest an nu vor participa toți producătorii reprezentați oficial.

SMAEB 2019

Standul KTM de la EICMA 2017

KTM și Husqvarna nu vor fi prezente, importatorul oficial Dementor fiind absent la ultimele ediții ale manifestării.

Motivul este faptul că producătorul nu acceptă ca importatorul să participe la o expoziție în care nu pot fi respectate standardele impuse și aplicate la toate expozițiile internaționale.

Este posibil ca unele modele ale ambelor mărci să fie prezentate într-unul dintre standurile partenerilor, dar importatorul oficial nu va fi prezent.

United Motors la SMAEB 2016

Standul firmei United Motor la SMAEB 2016

Kawasaki nu ne va prezenta modelele 2019 și, pentru faptul că ultimele creații ale companiei japoneze nu au putut fi livrate la timp, importatorul United Motors a luat hotărârea să nu fie prezent la expoziție.

Anul trecut, câteva modele cunoscute au fost expuse în standul unui dealer al rețelei, firma Motomus, dar anul acesta Motomus va îngroșa rândurile companiilor care nu vor participa la SMAEB 2019, alături de Authentic Spirit.

SMAEB 2019

Standul MV Agusta de la SMAEB 2016

Motocicletele MV Agusta nu vor fi în expoziție din același motiv: modelele 2019 încă nu au fost distribuite rețelei de dealeri și importatorul din România a decis să nu participe cu modelele cunoscute.

Nici Suzuki nu va participa, noile modele, puține la numâr nefiind încă distribuite în rețea, dar vestea bună este ca noul model Katana va fi prezentat presei în cadrul unei serii de evenimente care vor fi organizate în Croația în perioada următoare.

SMAEB 2019

Standul Suzuki de la SMAEB 2016

Începând de mâine vă voi prezenta surprizele pe care ni le pregătesc importatorii și ce modele vom putea vedea la SMAEB 2019.

Urmăriți seria de articole despre firmele care vor participa la ediția din acest an SMAEB și transmisiunile în direct pe care le voi face din expoziție vineri 19 și sâmbătă 20 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*