TIBERIU TROIA

Modelele pe care le va expune Harley-Davidson la SMAEB 2019

Una dintre cele mai așteptate prezențe de la expoziția de motociclete este standul pregătit de Harley-Davidson la SMAEB 2019.

Harley-Davidson la SMAEB 2019

Standul Harley-Davidson de la SMAEB 2016

În ultimii 20 de ani am vizitat multe expoziții de motociclete din Europa.

La toate aceste manifestări, standurile Harley-Davidson au fost organizate după un tipar ales de companie, fiind asemănătoare.

Aceeași eleganță, aceeași împărțire a motocicletelor pe familii și spații rezervate noutăților prezentate, fără excese, fără piese de mobilier inutile, sobru, dar elegant, standul Harley-Davidson surprinde la fiecare expoziție la care firma este prezentă.

Și în România a fost respectată politica firmei, unicul dealer autorizat, Harley-Davidson București, fiind prezent la toate expozițiile, cu o gamă reprezentativă de modele și un stand elegant.

Harley-Davidson la SMAEB 2019

Standul Harley-Davidson de la SMAEB 2017

În acest an vom putera admira modelele cele mai căutate din principalele familii ale producătorului american.

Începând cu motocicletele ieftine, în expoziție va fi prezent modelul Street Rod și două modele din familia Sportster: Iron 883 și Forty-Eight Special.
Cea mai importantă familie a devenit Softail, noua versiune apărută prin combinarea vechiului Softail cu unele caracteristici tehnice ale motocicletelor Dyna, toate fiind echipate cu motor Milwaukee Eight, lansat cu doi ani în urmă.

În standul organizat de Harley-Davidson la SMAEB 2019 vor fi prezente următoarele modele: Street Bob, Fat Boy, Breakout, Fat Bob și FXDR 114, alături de unul dintre cele mai spectaculoase modele Touring, Street Glide.

Harley-Davidson la SMAEB 2019

Standul Harley-Davidson de la SMAEB 2018

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

5 thoughts on “Modelele pe care le va expune Harley-Davidson la SMAEB 2019

  1. JackM

    Sa fie la ei acolo … fiabilitate CUCU … NICIODATA nu se vor putea compara cu japonezele.
    Sa fie clar: H.D. = DOAR istorie si’atat.

  2. Tiberiu Troia Post author

    În ceea ce privește afirmația cu “Să fie la ei acolo…” ți-o respect, ai tot dreptul să ai o opinie.
    Despre fiabilitate însă, greșești total, se vede că nu ai mers pe modelele produse în ultimii 15 ani. Nici o problemă de fiabilitate, dar absolut nici una.
    În afară de faptul că le-am testat pe toate, am lucrat doi ani în firma și am vândut peste 100 de motociclete a căror proprietari îmi sunt amici și acum, după zece ani.
    Ca să nu mai spun că la service există niște proceduri care nu sunt încă implementate la Honda sau Yamaha.
    La Yamaha (firma mea de suflet), am lucrat zece ani și jumătate, la Honda doi ani.

  3. JackM

    Dar ce spui de sistemul de intinzatoare la lantul de distributie? inclusiv EVO, documenteaza-te in primul rand pe forumurile hd, cate motoare au blocat.
    Tocmai asta a fost motivul de am scapat de a mea(un RK 2008), sistemul de intinzator ma ameninta.
    In fine …. nu prea imi plac polemicile, cum ai spus si tu… este opinia mea.
    Multa bafta si succes la reclama!

  4. Munteanu Razvan

    Draga Tiberiu,

    legat de fiabilitate te rog cateva cuvinte Indian Bobber sau Harley din gama Sportster.
    Multumesc anticipat!
    Razvan

  5. Tiberiu Troia Post author

    Nu știu ce cuvinte aștepți despre fiabilitatea unor motociclete construite de doi dintre cei mai mari producători din lume, acele motociclete fiind vândute cu succes în cele mai bogate țări din lume.
    Ce altceva aș putea spune decât că sunt fiabile ?
    Obsesia asta cu fiabilitatea a rămas împământenită în România de când se vindeau gloabe făcute în lagărul socialist, alimentată de comentariile despre modelele Harley-Davidson ale anilor ’60-’70, comentarii făcute de unii care nu au călărit în viața lor o motocicletă modernă.
    Pe primul pe care îl întâlnești și îți povestește că nu știu care motocicletă nu este fiabilă (vorbim de modele noi), întreabă-l cât a mers cu ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*