TIBERIU TROIA

Protecțiile pentru sezonul rece produse de Tucano Urbano se vând cu asigurare la furt inclusă

Termoscud® și Gaucho sunt cele două tipuri de protecții moto pentru sezonul rece pe care Tucano Urbano le oferă cu asigurare pe teritoriul României.

Tucano Urbano

Știrea prospătă, anunțată cu puțin timp în urmă de importatorul produselor Tucano Urbano, compania The Bike Hub Romania, este foarte importantă pentru cei puțini care folosesc motocicleta în lunile cu temperaturi scăzute.

De mulți ani folosesc motocicleta non-stop, cu excepția zilelor în care este zăpadă pe stradă, doar pentru că mersul pe zăpadă cu motocicleta este interzis de legea din România.

Sunt zile în care mă întâlnesc pe străzi numai cu câteva scutere care livrează pizza, care, evident nu sunt echipate cu nici o protecție, fiind scutere de firmă.

Pe motocicletă folosesc doar protecții pentru mâini, dar produsele firmei Tucano Urbano, Termoscud® și Gaucho, acele șorțuri de protecție atât de întâlnite în țările din vestul Europei, mi-au făcut cu ochiul întotdeauna.

Unul dintre principalele motive pentru care încă nu am cumpărat o astfel de protecție a fost gândul că nu poate rezista mult pe o motocicletă parcată în București, demontarea ei fiind o problemă de minute, sau chiar de secunde, în cazul în care curelele de fixare sunt tăiate.

Decizia producătorului Tucano Urbano de a include în prețul produselor asigurare la furt a fost luată împreună cu importatorul The Bike Hub, pentru a susține dezvoltarea mobilității urbane și extinderea perioadei de folosire a scuterului sau a motocicletei.

Tucano Urbano

Asigurarea de furt pentru Termoscud®/Gaucho este gratuită și este valabilă pentru un an de la momentul achiziției.

În cazul unui furt, proprietarul obține un nou produs, dar care nu va mai fi asigurat încă o dată. Asigurarea este valabilă pentru produsele Termoscud® și Gaucho care se montează pe scutere și motociclete.

Este obligatoriu ca protecțiile să fie cumpărate de la dealerul oficial din România iar asigurarea de furt se acordă doar pe teritoriul României.

Pentru activarea asigurării gratuite a produsului Termoscud® sau Gaucho, în maxim 20 zile de la achiziție se completează formularul de pe pagina de web, în secțiunea “Activate the Termoscud®/Gaucho insurance”
https://www.tucanourbano.com/en/sp/corporate/assicura-termoscud

Odată cu această măsură de siguranță inclusă în prețul protecțiilor, este posibil ca cei care folosesc motocicletele în sezonul rece să instaleze produsele firmei Tucano Urbano, recent intrate pe piața din România, mai ales pentru că firma italiană este lider al producției acestei categorii de protecții.

Tucano Urbano

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de cele mai multe ori, cu și despre motociclete şi sunt postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE, dar pot fi citite și pe  FacebookLinkedIn și Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*