TIBERIU TROIA

Un Scrambler 1100 modificat de Marco Graziani a câștigat concursul Custom Rumble

Cea de-a treia ediție a concursului Custom Rumble, rezervat proiectelor personalizate, a fost câștigată de motocicleta realizată de Marco Graziani.

Marco Graziani

Ceremonia de premiere a concursului de personalizare Custom Rumble, prezentată de Dominika Grnova, ambasador Scrambler Ducati, a fost urmărită în direct pe Internet de peste 16000 persoane.

Juriul alcătuit din actorul Nicholas Hoult, piloții Chaz Davies și Andrea Dovizioso, Anthony “Dutch” van Someren, fondatorul expoziției BikeShed și constructorul de la Officine Rossopuro, Filippo Barbacane, au ales prin vot câștigătorul celei de-a treia ediții a concursului, dintre cele cinci proiecte calificate în finală.

Marco Graziani

Cel care a reușit să convingă juriul a fost Marco Graziani, de la CC Racing Garage, proiectul prezentat de el bucurându-se de cele mai multe voturi ale publicului și în faza calificărilor, când peste 5000 de membri al comunității Scrambler Ducati au votat pe site-ul Scramblerducati.com.
Motocicleta construită de Marco Graziani a participat la categoria Bully, dedicată modelelor Scrambler Ducati 1100, fără nici o limitare a modelului sau stilului.

Constructorul a ales un Scrambler 1100 Special, căruia i-a modificat culorile, grafica, eșapamentul și șaua, păstrând farul, rezervorul și partea din spate, considerând că acestea sunt elemente cheie ale unui Scrambler Ducati.

Premiul oferit învingătorului a fost un banc de lucru Beta, incluzând setul complet de chei, util pentru viitoarele proiecte ale companiei sale.

Marco Graziani

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*