TIBERIU TROIA

Importatorul Honda Romania a organizat un eveniment pe pista circuitului MotorPark

Primul Track Days organizat de Honda Romania a fost dedicat partenerilor și reprezentanților media și a aliniat o adevărată flotă de modele noi.

Honda Romania

Trei zile speciale pe circuitul MotorPark Adâncata, cele mai noi modele lansate de Honda, mulți invitați, organizare fără cusur.

De joi 27 mai, până sâmbătă 29 mai, participanții au avut ocazia să testeze întreaga gamă Honda importată în România, cu foarte puține excepții.

În fiecare dintre cele trei zile, oaspetii au putut intra pe pistă împărțiți în grupe stabilite, însoțiți de un instructor, în două reprize, între orele 10:00-13:00 și 15:30-17:30.

Honda Romania

De la modele care nu au ce căuta pe circuit fiind scutere sau modele off-road, până la vârful de gamă al sportivelor japoneze, toate motocicletele au fost puse la dispoziție: scuterele Forza 350 și Forza 750, noul CRF 250 Rally, cea mai vandută motocicletă Honda în România, Rebel 500 și sora mai mare recent apărută, Rebel 1100, modelele de stradă CB500F, CB500X, CB650R, NC750X, cele două variante Africa Twin standard și Africa Twin Adventure Sport și sportivele CBR650R, CBR1000RR-R.

Honda Romania

La un asemenea efort nu s-a pus problema ca unele motociclete să nu fie prezentate, dar, din cauza transporturilor internaționale care întâmpină dificultăți, GoldWing, nava amiral a flotei Honda, a sosit în ultimul moment, sosirea motocicletei fiind incertă până cu câteva zile înaintea evenimentului.

După această prezentare făcută partenerilor, fiecare dealer din rețeaua de magazine autorizate ale importatorului Honda Romania va avea ocazia să ofere clienților posibilitatea de a testa motocicletele, probabil nu în cadrul unor evenimente de aceeași amploare, ci separat, la magazin, în funcție de regulile stabilite de importator și de dealeri.

Honda Romania

 

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Honda Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*