TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle a prezentat bicicleta electrică eFTR Hooligan 1.2

După câteva modele pentru copii și juniori, Indian a lansat bicicleta electrică eFTR Hooligan 1.2, echipată cu un motor produs de SUPER73.

Indian eFTR Hooligan 1.2

Puterea nominală a motorului este de 1,2 kW, cea maximă de 2 kw și este alimentat de o baterie de 960 Wh.

Echipată cu furcă față telescopică inversată și cu frâne pe disc hidraulice Tektro pe ambele roți și având patru moduri de livrare a puterii, bicicleta este recomandată utilizatorilor cu greutatea maximă 147 kg.

Motorul oferă patru moduri de livrare a puterii, începând cu modul ECO, în care viteza maximă este de 32 km/h și autonomia de 120 km, până la modul Off-Road, în care viteza maximă este de 45 km/h.

Indian eFTR Hooligan 1.2

Cu o lungime de 1735 mm, ampatament de 1146 mm și o înălțime a șeii de 787 mm, bicicleta are o masă de 33 kg și o autonomie maximă de 120 km.

Amortizoarele față și roțile cu jante din aluminiu și spițe, echipate cu anvelope groase, contribuie la confortul pilotului.

Farul LED este reglabil și are o mască inspirată din cea a modelului FTR.

Indian eFTR Hooligan 1.2

Spre deosebire de alte modele, Indian nu a pregătit pentru bicleta eFTR Hooligan echipament dedicat, dar producătorul recomandă utilizarea echipamentului de protecție existent, în special al căștii de protecție.

Bicicleta asistată eFTR Hooligan 1.2 este deocamdată distribuită doar pe piața americană, prețul în SUA fiind 4000 $, dar este de așteptat ca, mai devreme sau mai târziu, să ajungă și în Europa, moment în care ASP Group East, importatorul autorizat Indian Motorcycle în România, probabil că va importa acest model.

Indian eFTR Hooligan 1.2

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*