TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle a lansat modelul Challenger Elite

Cu numai 200 de unități produse, din care doar 25 vor ajunge în Europa, anul 2022 marchează debutul modelului Indian Challenger Elite.

Indian Challenger Elite

Stilul său inspirat de mașinile americane atrage atentia, în timp ce performanțele, dotările premium și tehnologia avansată contribuie la o călătorie confortabilă.

Vopseaua Stealth Grey și Black Metallic a lui noului Challenger Elite, cu accente de roșu Indy, îți amintesc de aceleași mașini americane, în timp ce șaua cusută cu fir roșu și ecusonul Elite asortat completează designul motocicletei.

Indian Challenger Elite

Inima noului Indian Challenger Elite este motorul PowerPlus de 1768 cmc (108 ci), răcit cu lichid. Cu 122 CP și 178 Nm, Challenger Elite este cea mai puternică motocicletă de la clasa ei și oferă performanțe incredibile.

Cu trei moduri de rulare, pilotul poate personaliza maparea accelerației selectând Ploaie, Standard sau Sport, rezultatul fiind o motocicletă cu trei personalități distincte. Fiecare mod de rulare a fost proiectat cu propria sa setare de control al tracțiunii, pentru a se alinia cu maparea accelerației specifică fiecărui mod.

Indian Challenger Elite

Cu o mulțime de dotări premium și tehnologie avansată de îmbunătățire a călătoriei, piloții nu vor avea probleme să parcurgă sute de kilometri pe zi. Suspensia spate Fox, cu reglare electronică a preîncărcarii, permite schimbarea rapidă a setărilor pentru a ține cont de încărcătura suplimentară sau de mersul în doi, în timp ce tehnologia intuitivă Smart Lean oferă mai multă încredere piloților.

Butoanele comutatoarelor sunt iluminate și îmbunătățesc vizibilitatea comenzilor în timpul noptii, farul adaptiv cu LED reglează răspândirea luminii în funcție de unghiul de înclinare al motocicletei, parbrizul este reglabil și mânerele încălzite contribuie la o experiență confortabilă.

Indian Challenger Elite

În plus, un sistem audio PowerBand de 400 de wați integrat, cu difuzoarele instalate în gențile laterale, produc un sunet clar, la orice viteză. Ecranul tactil de 7 inchi, cel mai mare dintre cele existente în acest moment, alimentat de RIDE COMMAND, oferă Apple CarPlay și GPS cu navigație.

Caracteristicile standard ale noului Indian Challenger Elite includ ABS, pornire fără cheie, monitorizare a presiunii în anvelope, precum și genți laterale rezistente la intemperii și cu blocare de la distanță, cu o capacitate mai mare de 68 de litri.

Indian Challenger Elite

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Indian Challenger Elite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*