TIBERIU TROIA

Vânzări de excepție reușite de Ducati în cel de-al treilea trimestru

Datorită celei mai bune luni septembrie din istoria firmei, Ducati a raportat un venit record pentru al treilea trimestru din 2022.

Ducati trimestru3

49.873 de motociclete au fost livrate clienților de la începutul anului, un număr puțin peste aceeași perioadă a anului 2021 (49.719). Asta înseamnă că scăderea livrărilor raportată de Ducati în primul semestru al anului 2022 a fost recuperată în trimestrul al treilea.

O mare flexibilitate și un dialog constant cu partenerii și sindicatele au fost cheia pentru atingerea acestui echilibru.

China are cea mai bună rată de creștere dintre principalele piețe de desfacere iar Italia este confirmată ca prima piață, cu 8.283 de motociclete livrate, urmată de SUA cu 6.595 și Germania cu 5.701 unități.

Ducati trimestru 3 2022

Popularitatea puternică a mărcii continuă să crească în China, a patra piață pentru Ducati, unde creșterea a rămas constantă în trimestrul al treilea, cu 4.103 unități livrate, ceea ce reprezintă o creștere suplimentară de 15% față de aceeași perioadă a anului 2021.

Multistrada V4 rămâne cel mai popular model și își reafirmă poziția de cel mai performant model al gamei Ducati și în trimestrul trei, realizând 8.776 de unități livrate în cursul anului. După acest model vine Monster cu 6.903 de motociclete și familia Scrambler Ducati 800, cu 5.771.

Ducati stabilește o poziție mai solidă ca niciodată și din ce în ce mai globală, datorită unei rețele extinse de dealeri care va ajunge la peste 820 de magazine până la sfârșitul anului 2022, în peste 90 de țări.

Ducati trimestru 3

În legătură cu performanțele reușite de Ducati, Claudio Domenicali, CEO Ducati, a declarat: „Al treilea trimestru al anului 2022 a înregistrat o îmbunătățire puternică a crizei de aprovizionare și logistică. Datorită acestei redresări și a unei strategii eficiente realizate cu furnizorii și partenerii noștri, am reușit să compensăm livrarea, deficit pe care l-am confruntat în prima jumătate a anului.

În plus, în ciuda tuturor dificultăților, rezultatele financiare ale companiei sunt remarcabile și reprezintă încă un record în ceea ce privește veniturile. 

Această performanță financiară este foarte relevantă pentru a finanța planurile de viitor ale companiei și menținem atitudinea de pionierat atunci când vine vorba de tehnologia motocicletelor. Suntem mai hotărâți ca niciodată să consolidăm brandul și să ridicăm continuu ștacheta experiențelor pe care le oferim tuturor Ducatistilor.”

Cifra de afaceri Ducati 2022

Claudio Domenicali, CEO Ducati

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*