TIBERIU TROIA

Testează un Indian FTR și poți câștiga o motocicletă FTR Loeb proiectată de Sébastien Loeb și Tank Machine

Proiectul FTR Loeb sărbătorește cele nouă campionate mondiale de raliu câștigate de Sébastien Loeb și pasiunea lui pentru motociclete.

FTR Loeb

Indian Motorcycle a anunțat o campanie de testare în care câștigătorul norocos al campaniei va primi una dintre cele două motociclete personalizate Indian FTR, proiectate de Sébastien Loeb și construite de renumitul constructor francez Tank Machine.FTR Loeb

Făcând acest premiu și mai exclusivist, a doua dintre cele două motociclete unice FTR Loeb care urmează să fie construite va fi oferită lui Loeb însuși, făcând din acesta un premiu cu adevărat special și unic.

Motocicliștii din țările participante se pot califica pentru această șansă unică în viață, înregistrându-se online până pe 15 mai, selectând un dealer de motociclete Indian și vizitând acel dealer pentru a face un test pe orice model din gama Indian FTR.

Pentru înscrierile din România trebuie să accesați link-ul indianmotorcycle.ro/ftr-loeb-form/ de pe pagina importatorului Indian Motorcycle Romania și să testați un Indian FTR până pe 15 mai 2023.

FTR Loeb

Sărbătorind cele nouă campionate mondiale de raliu (WRC) câștigate de Sébastien Loeb și pasiunea pentru motociclete, Loeb și Tank Machine au gândit proiectul FTR Loeb ca o interpretare unică a motocicletei americane în V pe care Tank Machine o va aduce la viață în lunile următoare din metal și vopsea.

Tank Machine și Indian Motorcycle au colaborat în mod regulat la multe proiecte de la crearea modelului Super Scout în 2016, care a fost oferit câștigătorului unei competiții.

FTR Loeb

Norocosul câștigător va fi ales aleatoriu la sfârșitul lunii mai, după care va fi trimis într-o excursie VIP la evenimentul Wheels & Waves organizat în iunie, unde va face cunoștință cu echipa Tank Machine și i se oferi marele premiu, o motocicletă FTR Loeb, cea de-a doua fiind oferită chiar marelui campion Sébastien Loeb.

Motocicletele Indian pot fi achiziționate din magazinele firmei ASP Group East, importator oficial pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, magazine aflate în București, Cluj-Napoca și în Timișoara sau din rețeaua de dealeri autorizați ai acestei companii.

FTR Loeb

Credit foto: DPPI-FrayMédia

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*