TIBERIU TROIA

Xplorator Adventures – povestea românilor care au plecat la plimbare cu motocicletele în Peru

BMW sprijină excursii cu motocicleta în vestul Europei, Ducati organizează astfel de tururi cu motocicletele fabricii, de ce ar fi ei singurii ? De aici a apărut ideea numită Xplorator Adventures, tururile organizate în America de Sud, pe motociclete CFMOTO.

Povestea a fost prezentată pe scurt în filmul de mai sus și nu voi repeta ceea ce puteți auzi și vedea în film.

Șapte temerari au hotărât să vadă lumea din șaua motocicletei și, pentru că multe dintre rutele interesante din Europa le erau cunoscute, au hotărât să facă o tură în Peru.

Xplorator Adventures

Chiar dacă expediția fusese planificată în cele mai mici detalii înainte de plecare, s-a dovedit că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, conform unui vechi proverb românesc și tot scenariul aventurii a fost rescris încă din prima zi.

Au urmat două săptămâni de neprevăzut, dar un neprevăzut încântător, care te poate face dependent.

Xplorator Adventures

Experiența s-a dovedit a întrece toate așteptările și pasul următor a venit ca o etapă naturală. Grupul a hotărât să ofere oportunitatea de a vizita Peru și altor pasionați de excursii motorizate, profitând de flota de motociclete pregătite aflată acolo, de mașinile de însoțire și de întreaga bază materială adunată în America de Sud.

Asta doar pentru primul an.

Xplorator Adventures

Totul fiind gata de drum și continentul fiind atât de mare, viitoarea aventură începe să se înfiripeze și următoarele rute probabil că vor străbate alte țări din vecinătate.

Dar până atunci, aventura din Peru este pusă la dispoziția tuturor celor interesați.

Pentru detalii puteți contacta organizatorii expedițiilor Xplorator Adventures pe adresa de email office@xplorator-adventures.com.

Hai și voi în Peru !

Xplorator Adventures

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Xplorator Adventures

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*