TIBERIU TROIA

MITT Motorcycles, cea mai nouă intrare pe piața moto din România

Parte a unui puternic grup cu experiență în industria moto, MITT Motorcycles oferă o gamă de motociclete, scutere și ATV-uri, toate proiectate și dezvoltate în Europa.

MITT Motorcycles în România

În luna mai a acestui an am participat la evenimentul de lansare în țara noastră a unei noi mărci de motociclete, MITT Motorcycles.

Apărută în România ca urmare a creșterii spectaculoase a cererii de motociclete și a posibilității limitate a importatorilor de a satisface această cerere, marca MITT este mai puțin cunoscută în țara noastră, dar foarte populară în Spania, țara de origine a companiei.

MITT Motorcycles în România

Inițiativa de a introduce în România noua marcă aparține grupului Toyo, un grup de firme cu mare experiență în industria auto-moto și potențial financiar pe măsură, grup care gestionează mai multe magazine din București.

Prezentarea gamei de motociclete, scutere și ATV-uri a fost rezervată presei iar evenimentul a fost organizat la unul dintre magazinele grupului.

MITT Motorcycles în România

Au fost prezentate modele din toate gamele de produse ale mărcii, toți cei prezenți fiind plăcut impresionați de calitatea finisajelor: motociclete din gamele Sport, Custom, Scrambler culminând cu gama Adventure și modelul 530 TT, scutere cu capacități cilindrice între 50 – 330 cmc și ATV-uri, toate produse în fabricile unui mare concern din China.
Încă de la primul transport sosit în România, importatorul a asigurat un stoc de piese de schimb iar unitatea service proprie este funcțională de niște ani.

MITT Motorcycles în România

Pașii următori sunt pregătirea unei mici flote de test, principalele modele urmând a fi înmatriculate și oferite celor interesați și crearea unei rețele de magazine partenere pentru a putea distribui motocicletele pe întreg teritoriul țării.

Toate motocicletele și scuterele MITT Motorcycles pot fi văzute și achiziționate din magazinul MITT România situat pe Bulevardul Pipera nr.1 din Voluntari.

MITT Motorcycles în România

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*