TIBERIU TROIA

Ducati World President Tour & Meeting 2023

Pasiunea cluburilor oficiale Ducati și peisajele uluitoare din Sardinia au contribuit la formula de succes a evenimentului World President Tour din acest an.

Ducati World President Tour 2023

De curând s-a încheiat adunarea anuală a președinților cluburilor oficiale Ducati.

O săptămână întreagă dedicată în totalitate pasiunii pentru Ducati. Acesta este conceptul care dă viață World President Tour, evenimentul anual rezervat președinților cluburilor oficiale Ducati, care în ediția din acest an a reunit 73 de participanți din 24 de țări într-o călătorie itinerantă prin splendidele orașe din Sardinia.

Ducati World President Tour 2023

Pentru Ducati, întâlnirea este o oportunitate importantă de a lua legătura directă cu cluburile oficiale Ducati prin intermediul președinților acestora, care reprezintă adevărate puncte de referință pentru comunitatea de entuziaști din întreaga lume.

Ducati a organizat pentru cei 73 de participanți o experiență de șapte zile cu motocicletele pentru a descoperi nordul Sardiniei, plin de trasee interesante și peisaje uluitoare.

Ducati World President Tour 2023

Traseul a cuprins unele dintre cele mai fascinante locuri de pe insulă, Olbia, La Maddalena, Stintino și locuri de o frumusețe rară, cum ar fi spectaculosul Drum Provincial 49 care leagă orașul Alghero și municipiul Bosa.

Pentru a face față succesiunii virajelor și peisajelor incredibile, președinții cluburilor au avut la dispoziție o selecție de motociclete din gama Ducati, de la Multistrada V4 Rally până la DesertX, precum și Monster, Streetfighter V4, Hypermotard 950 RVE, SuperSport 950 S și Scrambler 

Ducati World President Tour 2023

Ducati Icon. Participanții au putut testa toate motocicletele, schimbându-le pe parcurs și descoperind potențialul fiecărui model.

Comunitatea D.O.C are 341 de filiale în 66 de țări din întreaga lume, cu peste 38.000 de membri care sunt mândri că aparțin marii familii Ducati și care fac din pasiunea pentru marca Ducati un adevărat stil de viață. Să faci parte dintr-un Club Oficial Ducati înseamnă să cunoști noi prieteni cu aceeași pasiune și același crez, cu care poți împărtăși noi experiențe, descoperi locuri neexplorate și participi la evenimente exclusive rezervate membrilor.

Ducati World President Tour 2023

Pentru toți iubitorii de călătorii pe două roți care doresc să aibă o experiență precum Ducati World President Tour, organizată pentru președinții D.O.C, Ducati oferă DRE Travel Adventures, experiențe menite să distreze și să emoționeze motocicliștii din întreaga lume prin descoperirea destinațiilor de vis mergând cu motociclete Ducati.

Ducati World President Tour 2023

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*