TIBERIU TROIA

Polaris a pregătit o gamă de accesorii pentru noul model RZR Trail S 1000

Lansat la începutul acestui an, RZR Trail S 1000 poate fi acum personalizat cu repere din gama de accesorii pentru teren accidentat produse de aceeași ingineri care au dezvoltat vehicolul.

Accesorii Polaris RZR

Polaris Poly Sport Roof, capota produsă pentru RZR oferă protecție, este produsă dintr-o construcție ușoară din polietilenă injectată pentru a obține o structură rigidă și a evita deformarea în condiții de temperatură ridicată.

Piesa a fost proiectată utilizând funcția Polaris Lock & Ride pentru o potrivire facilă, în câteva minute, fără nevoia de a utiliza scule.

Polaris Half Windshield (Hard Coat Poly), parbrizul parțial pentru RZR este perfect pentru zilele în care pilotul vrea să simtă curentul de aer păstrând vizibilitatea și evitând praful.

Accesorii Polaris RZR

Este util pentru direcționarea fluxului de aer deasupra capului, pasagerii simțindu-se protejați, parbrizul fiind bine izolat, rezistent și durabil, rezistent la impact și realizat cu aceeași funcție Polaris Lock & Ride pentru demontare rapidă între sezoane.

Polaris Front High Coverage Bumper, bara de protecție față RZR este produsă din bare tubulare din oțel și oferă maximum de protecție la impact și instalare rapidă pe suporții produși de fabrică, fiind disponibilă în două culori.

Pro Armor Combo Light Bar este un element liniar compus din mai multe mini proiectoare tehnologie LED, util pentru folosința pe teren accidentat.

Accesorii Polaris RZR

Fiind o combinație de elemente cu lumină difuză și proiectoare cu lumină concentrată, este eficace pe o distanță de maximum 500 metri și poate fi instalat pe toate punctele de prindere prevăzute de producător.

Kitul Rockford Fosgate Stage 1 PMX Audio este livrat cu toate piesele necesare instalării, inclusiv două difuzoare coaxiale de 6,5”, are un ecran color de 2,7”, radio AM/FM/WB, antenă și conectivitate Bluetooth.

Troliul Polaris Pro HD 4,500 LB oferă tehnologia de recuperare rapidă a cablului, cu o viteză de peste cinci ori mai mare decât viteza standard de recuperare a sistemelor tradiționale.

Accesorii Polaris RZR

Noul troliu este proiectat atât cu modul de tragere standard, cât și cu recuperare de mare viteză, precum și cu tehnologia Auto Stop la finalizare pentru o protecție suplimentară. Troliul este livrat în configurație standard atât cu o telecomandă cu fir, cât și fără fir, în funcție de preferințele pilotului.

Accesorii pentru toate modelele RZR pot fi comandate și achizitionate de la magazinele din București și Cluj ale importatorului autorizat Polaris pentru România, firma ASP Group East, sau de la magazinele din teritoriu ale dealerilor acestei companii.

Mai jos puteți citi prezentarea RZR Trail S 1000 postată la lansarea modelului.

Polaris a lansat noul model RZR Trail S 1000 Premium

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*