TIBERIU TROIA

Yamaha a prezentat gama modelelor off-road 2022

Așa cum ne-a obișnuit Yamaha în ultimul timp, gama modelelor off-road 2022 cuprinde un model complet nou și alte două revizuite radical.

Yamaha off-road 2022

Încă de când Yamaha a câștigat primul său Campionat Mondial de Motocross, în urmă cu aproape 50 de ani, compania s-a angajat în totalitate să susțină acest sport și să creeze o gamă de mașini câștigătoare pentru piloții de toate vârstele.

Așa ar fi putut începe acest articol și probabil că acesta va fi conținutul celor mai multe articole în limba română, pentru că așa sună comunicatul oficial al producătorului.

Mesajul care trebuie să ajungă la public, cel care poate fi citit de toți, este că Yamaha, una dintre firmele care au făcut istorie în sportul cu motor și, mai ales în cursele pe circuit și cele în afara asfaltului, continuă producția unei game complete de modele dedicate utilizării off-road.

Yamaha off-road 2022

Începând cu motocicletele gândite și realizate pentru copii, până la cele pentru sportivii de performanță, angrenați în competițiile de nivel internațional, Yamaha a prezentat o linie de modele off-road 2022, din care cel de 125 cmc, YZ125, este complet nou iar cele de 85 și 250 cmc sunt radical îmbunătățite.

Cel mai mic model, PW50, a împlinit în acest an 40 de ani de existență, perioadă în care a suferit foarte puține modificări, fiind de departe cea mai bună și cea mai răspândită motocicletă pentru copii cu vârste de sub 10 ani, model foarte bun pentru primii pași în lumea motociclismului.

Yamaha off-road 2022

Yamaha YZ125LC 2022

Urmează o linie de modele dintre care unul se adresează în egală măsură copiilor și părinților: TT-R50, TT-R110 și TT-R125. Minigama TT-R este gândită pentru a face tranziția de la modelul cu transmisie automata, la cele care au aceleasi comenzi cu cele ale modelelor mari.

Urmeaza linia completa a motocicletelor de competiție, începând cu YZ65 și YZ85 și terminând cu YZ125, YZ250, YZ250F și YZ450F, utilizate în campionatul mondial de motocros.

Volumul informației referitoare noilor modele off-road 2022 fiind mare, vă voi prezenta modelele nou apărute pe rând, în articole separate.

Yamaha off-road 2022

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*