TIBERIU TROIA

Honda a devenit cea mai vândută marcă de motociclete în România

Cu un total de 642 de motociclete și scutere înmatriculate în 2021, Honda devine cea mai vândută marcă în România, având o cotă de piață de 20%.

Honda Romania

Anul trecut a fost unul dintre cele mai importante pentru vânzările de motociclete din România.

Pentru prima dată numărul vehiculelor cu două roți înmatriculate în țara noastră a depășit 3000 de unități, ajungând la un total de 3239 motocicletelor și scutere.

În același timp, creșterea de 25% față de vânzările anului precedent reprezintă cea mai mare creștere de până acum.

HONDA AFRICA TWIN 2022

2021 este o piatră de hotar pentru Honda Trading România, compania care reprezintă interesele producătorului în țara noastră, fiind primul an în care cel mai mare producător de motociclete și scutere din lume devine marca preferată a publicului din România.

Făcând abstracție de zicătoarea românescă “Honda-i Hondă”, locul întâi în preferințele românilor nu ar trebui să mire pe nimeni.

Calitatea și fiabilitatea produselor, gama impresionantă de modele care se îmbogățește permanent cu noi apariții, rețeaua de dealeri judicios formată și nivelul serviciilor prestate, flota de motociclete disponibile pentru test si stocul disponibil în magazine, toate aceste atuuri au dus firma pe locul întâi, adică acolo unde îi este locul și unde probabil că va rămâne de acum înainte.

Honda Romania

Pe de altă parte, se pare că și maturizarea comunității moto a dus la această situație, pentru că, în ultimii ani, modelele recreaționale și cele alese pentru a reprezenta imaginea proprietarului au pierdut teren în fața celor utilizate zilnic, pentru mobilitate urbană.

Cele mai vândute modele Honda în România au fost cele de cilindree medie, din gama de 650 cmc, CB650R și CBR650R, cele de 500 cmc, CB500F, CB500X și Rebel 500, Africa Twin și scuterul PCX 125.

Am postat mai jos câteva dintre prezentările modelelor actuale Honda pe care le-am făcut în ultima perioadă.

Honda Africa Twin CRF1100L – test şi prezentare – varianta video

Honda CB500F – test şi prezentare – varianta video

Honda CB 1000 R – test și prezentare – varianta video

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*