TIBERIU TROIA

Magazinul BBMoto Otopeni a inaugurat un întreg etaj dedicat pasionaților de patinaj

Fiind una dintre destinațiile preferate ale motocicliștilor din București, magazinul BBMoto Otopeni devine un adevărat punct de interes pentru cei care vor să patineze în sezonul rece.

BBMoto Otopeni

Deschis în anul 2019, magazinul BBMoto din Otopeni a devenit în scurt timp unul dintre cele mai vizitate locuri ale celor din lumea moto din București și din împrejurimi, datorită paletei largi de produse de calitate, echipamente și accesorii moto produse de mărci de renume, dar și piese cu prețuri rezonabile.

BBMoto Otopeni

Operând pe două niveluri, magazinul a inaugurat recent și etajul doi al clădirii, un spațiu comercial rezervat echipamentelor specifice patinajului.

Pe lângă echipamentele produse la Toplița, ale cunoscutei mărci românești Strindberg, marcă mai cunoscută pe pârtiile de schi din vestul Europei decât în România, sunt expuse produse ale firmei CCM, una dintre cele mai renumite companii canadiene producătoare de echipament pentru hochei.

BBMoto Otopeni

De la patine, protecții și mănuși pentru toată lumea, până la echipament profesional pentru copii și adulți, un iubitor al patinajului se poate echipa din cap până în picioare în acest magazin.

În afară de produsele propriu-zise, sunt puse la dispoziția publicului și servicii legate de aceste produse.

BBMoto Otopeni

Un echipament modern pentru patinaj presupune și pregătirea patinelor, adică un dispozitiv pentru ascuțit lama și un alt dispozitiv pentru potrivirea perfecta a ghetelor pe piciorul patinatorului, ambele dispozitive fiind prezente în magazin, gata pentru intervenție.

Și, pentru ca juniorii vizitatori ai magazinului să nu se plictisească, există și un loc special amenajat pentru cei mici, unde îi așteaptă un hochei de masă, joc pe care îl savurează și cei mai în vârstă.

BBMoto Otopeni

Îmi amintesc cu plăcere de vremurile în care mergeam la patinoar și cred că, dacă ar fi existat atunci un astfel de magazin, aș fi fost în stare să vin zilnic, nu neapărat ca să cumpăr câte ceva în fiecare zi, ci măcar să stau în preajma atâtor minunății pe care doar pasionații de patinaj le pot aprecia la adevărata lor valoare.

BBMoto Otopeni

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau X (ex Twitter) iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*