TIBERIU TROIA

Polaris va alinia opt echipaje la startul Raliului Dakar 2024

Raliul Dakar 2024 începe în ianuarie iar Polaris urmează să aibă cel mai mare număr de echipaje înscrise în cursă, cu trei echipe care conduc un total de opt echipaje. 

Polaris la Raliul Dakar 2024

Cea de-a cincea ediție a Dakarului din Arabia Saudită se va desfășura în perioada 5-19 ianuarie 2024, marcând cel de-al 13-lea an de participare la cursei a mărcii Polaris și va începe în orașul vechi de o mie de ani AlUla, traversând țara în direcția Cartierului Gol și terminând în Yanbu, pe malul Mării Roșii.

Faceți cunoștință cu echipele Polaris care vor accepta provocarea pentru 2024.

Polaris la Raliul Dakar 2024

SÉBASTIEN LOEB RACING TEAM

Intrând în cel de-al doilea an al parteneriatului de cinci ani dintre Polaris și Sébastien Loeb Racing (SLR), echipa se apropie de Dakar 2024 cu aceleași două echipaje, punând în aplicare experiența și informațiile acumulate în ediția anterioară, de data aceasta la cârma unui Polaris RZR Pro R Factory, un vehicul special conceput și construit pentru cerințele obositoare ale curselor.

Polaris la Raliul Dakar 2024

Echipa își continuă progresul către obiectivul final de a atinge pozițiile de lider în categorie, atât în clasamentul Raliului Dakar, cât și în clasamentul FIA W2RC.

#411 – Pilot Xavier de Soultrait (Franța), copilot Martin Bonnet (Marea Britanie)

#405 – Pilot Florent Vayssade (Franța), copilot Nicolas Rey (Franța)

Polaris la Raliul Dakar 2024

XTREMEPLUS 

Marcând 16 ani de participare la Dakar pentru Xtremeplus, dintre care 12 ani cu Polaris RZR, echipa intră în cel mai dur raliu din lume cu o serie de succese reușită, experiență neprețuită și este gata să folosească acest lucru în avantajul lor pentru următoarea ediție.

Intrând cu trei echipe în ediția 2024 cu Polaris RZR Pro R, obiectivul echipei este să găsească un ritm bun și să termine cursa cu toate echipele.

Polaris la Raliul Dakar 2024

#401 – Pilot Shinsuke Umeda (Japonia), copilot Maurizio Dominella (Italia) – vicecampioni ai categoriei T4 în ediția 2023 a campionatului mondial de Rally-Raid W2RC, cu RZR Pro R.

#410 – Pilot Michele Cinotto (Italia), copilot Alberto Bertoldi (Italia)

#415 – Pilot Jorge Wagernfuhr (Brazilia), copilot Humberto Ribeiro (Brazilia) 

Polaris la Raliul Dakar 2024

TH-TRUCKS

Intrând în Dakar pentru prima dată la categoria SSV, dar cu peste 25 de ani de experiență în domeniu și multe experiențe în Raliul Dakar atât în curse, cât și în furnizarea de camioane de asistență pentru echipe, TH-Trucks alege Polaris RZR Pro R pentru a înscrie trei echipaje în Raliul Dakar 2024 pentru un nou proiect demarat în parteneriat cu CAP 4 Racing.

#442 – Pilot Enrico Gaspari (Italia), copilot Facundo Jaton (Argentina)

#436 – Pilot Daniel González Reina (Mexic), copilot Jorge Hernández Calva (Mexic)

#434 – Pilot Domingo Román Pardos (Spania), copilot Óscar Bravo Garcia (Spania).

Polaris la Raliul Dakar 2024

Puteți urmări evoluția echipelor pe rețelele sociale sau online:

Sebastien Loeb Racing Team – FB @loebracing / https://sebastienloebracing.com

Xtremeplus – FB @infoxtremeplus / https://www.xtremeplus.fr

TH-Trucks – FB @thtrucksteam / https://th-trucks.com

Polaris la Raliul Dakar 2024

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau X (ex Twitter) iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*