TIBERIU TROIA

Standul Ducati la SMAEB 2016

Merită să vizitaţi standul Ducati la SMAEB 2016 şi motocicletele expuse acolo. Nu sunt un fan Ducati, dar trebuie să recunosc că sunt frumoase rău…

Ducati la SMAEB 2016

Şi Ducati a avut o istorie ciudată şi complicată pe malurile Dâmboviţei.

Ani la rând s-au schimbat importatorii, unităţile service, vânzătorii şi mecanicii, totul până când prietenul Răzvan Weselowski s-a hotărât să înceapă serios colaborarea cu producătorul, prin compania sa, Metrotehnica Internaţional.

Din acel moment lucrurile au intrat pe un făgaş normal, importatorul a început să aibă unităţi în stoc, au început să fie organizate evenimente cu sprijinul specialiştilor de la fabrică, au fost în vizită instructorii de la Ducati Riding Experience, şcoala de pilotaj Ducati, adică ceea ce trebuie să se întâmple pe o piaţă normală.

Ducati la SMAEB 2016

Acum a venit şi rândul expoziţiei anuale, în care importatorul Ducati prezintă câteva dintre noutăţile firmei din Bologna.

Pe lângă modelele pe care le-am testat şi mi-au plăcut în egală măsură, Ducati Scrambler şi Multistrada 1200 S, în expoziţie pot fi văzute XDiavel, Multistrada 1200 Enduro şi o motocicletă serie limitată.

Pentru cei care nu au vizitat încă expoziţia, sau pentru cei care nu vor ajunge, câteva fotografii din standul Ducati la SMAEB 2016.

Ducati la SMAEB 2016

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Ducati la SMAEB 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*