TIBERIU TROIA

Standul Honda la SMAEB 2016

La începutul anului nu era sigur că Honda va continua activitatea în acest an, sau nu. Vestea bună este că au revenit şi încă în stil mare – Honda la SMAEB 2016.

Honda la SMAEB 2016

Cel mai mare producător de motociclete din lume a hotărât să continue activitatea în ţara noastră prin fratele Honda Trading, actualul distribuitor pentru România, una din firmele serioase prezente pe piaţa noastră, mica, ciudată şi mofturoasă.

Tocmai din motivul că vânzările mergeau greu, importatorul stopase activitatea, dar, asa cum spuneam, vestea bună este că au hotărât să continue.

Pentru asta, membrii echipei au făcut un efort, au alcătuit o nouă reţea de dealer, au comandat un stoc serios de motociclete pentru acest an şi au adus exponate din patru ţări, pentru a putea prezenta publicului din România cele mai interesante modele care se potrivesc acestei pieţe de desfacere.

Pentru cei care nu au vizitat încă expoziţia, sau pentru cei care nu vor ajunge, câteva fotografii din standul Honda la SMAEB 2016.

Honda la SMAEB 2016

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Honda la SMAEB 2016

Honda la SMAEB 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*