TIBERIU TROIA

Ducati XDiavel prezentat de Roland Sands la Sturgis

Săptămâna trecută, la cea de-a 76-a ediţie a Raliului Moto organizat la Sturgis, Dakota de Sud, Roland Sands, susţinut de Ducati, a prezentat un XDiavel.

XDiavel

Un adevărat fenomen al lumii moto din SUA, Raliul Moto de la Sturgis a fost organizat pentru prima dată în 1938.

În fiecare an se adună sute de mii de motociclete din toate colţurile lumii, evenimentul fiind considerat cea mai mare adunare moto şi, în acelaşi timp, cel mai mare festival al cruiserelor.

Anul acesta este pentru prima dată când Ducati participă oficial la acest eveniment, susţinându-l pe Roland Sands, cunoscutul preparator din California. El a venit cu o interpretare proprie a celei mai spectaculoase motociclete produsă în fabrica din Bologna, XDiavel.

XDiavel

Lansată anul trecut, la EICMA 2015, expoziţia internaţională de la Milano, moment pe care vi l-am prezentat, XDiavel este motocicleta câştigătoare a premiului Red Dot Design Award 2016.

Cu formele sale care nu pot fi confundate, cu un cuplu impresionant produs la turaţii joase, XDiavel a fost modificat de mâna vrăjita a celui care este pilot, designer şi constructor de motociclete, unul dintre cei mai respectaţi oameni din branşă, Roland Sands, un adevărat simbol a cărui poveste o puteţi găsi aici.

Motocicleta unicat prezentată la această ediţie a raliului de la Sturgis este un pas previzibil făcut de Roland Sands, el preparând până acum motociclete a tuturor producătorilor importanţi.

XDiavel

Ca o completare a modelului XDiavel modificat, Roland Sands Design a creat o linie exclusivă de accesorii şi componente speciale, prezentate în catalogul Ducati Performance, repere care pot fi comandate în magazinele dealerilor autorizaţi din reţeaua Ducati, în România magazinul fiind în Bucureşti – Ducati România.

XDiavel

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*