TIBERIU TROIA

Prezentare geacă touring Spidi 4Season H2Out

Geaca Spidi 4Season H2Out este compusă din trei piese distincte, care pot fi purtate independent, oferind mai multe combinaţii posibile, pentru situaţii diferite.

Stratul exterior, geaca propriu-zisă nu este impermeabilă, dar materialul este tratat pentru a respinge apa, prin tehnologia H2Out, la interior aflându-se o mesadă impermeabilă, care poate fi purtată separat, la fel ca mesada interioară matlasată, prevăzută pentru temperaturi scăzute.

Sistemul de ventilaţie are fante de admisie şi evacuare a aerului distribuite pe toată suprafaţa gecii.

Pe piept se află nişte porţiuni din plasă4Season H2Out tridimensională, acoperite de două panouri mobile din produse din materialul de bază al gecii, fixate cu fermoar, care, prin rulare, descoperă plasa pentru ventilaţie.

Tot pentru admisia fluxului de aer sunt prevăzute pe mâneci fermoare cu dublu sens, aerul fiind evacuat la spate, printr-un panou mare, acoperit în acelaşi fel ca admisia de pe piept, porţiune de material care se ruleazaă şi se fixează cu capse.

Geaca are în faţă patru buzunare, din care cele două de la talie sunt impermeabile, loc în care pot fi păstrate actele.

Buzunarul de la spate, care, prin tradiţie la gecile de touring este de tip burduf, este asimetric şi are accesul printr-un fermoar lateral, buzunarul nefiind impermeabil.

Geaca 4Season H2Out este echipată cu protecţii omologate Force Tech la umeri şi la coate, având prevăzute prinderi pentru protecţiile pectorală şi dorsală produse de Spidi, oferite ca opţionale.

La interiorul gecii propriu-zise se află etichete cu instrucţiuni pentru prinderea numeroaselor accesorii oferite de producător în dotarea standard, sau ca opţionale, pentru diferitele configuraţii posibile.

4Season H2Out

Geaca 4Season H2Out este disponibilă în mai multe variante de culoare, se produce în dimensiuni de la S la 3XL, varianta de culoare neagră se produce până la 4XL, preţul ei este 1950 lei şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Spidi în România.

4Season H2Out

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Mai jos puteţi găsi prezentări ale unor piese de echipament similare.

Prezentare geacă Dominator GTX Gore-Tex produsă de Rev’It

Prezentare geacă Ventamax H2Out produsă de Spidi

Prezentare geacă Clover Ventouring

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*