TIBERIU TROIA

Cum s-a prezentat Ducati la Intermot

Ca de fiecare dată în ultimul timp, Ducati la Intermot a însemnat un stand dintre cele mai mari şi interesante şi o prezenţă pe măsură.

Ducati la Intermot

În acest an, Intermot a fost manifestarea oficială, fiind organizată la fiecare doi ani şi toată lumea aştepta surprize şi modele noi.

Cu toate astea, pentru că EICMA, expoziţia de la Milano, este cea mai mare din Europa şi este pe terenul de casă al firmelor italiene, toţi producătorii au păstrat pentru noiembrie nişte gloanţe pe ţeavă.

Era de aşteptat ca Ducati să nu prezinte prea multe noutăţi în Germania, păstrându-le pentru Milano, unde se întrevăd mai multe lansări de modele noi, noul Supersport dezvelit aici fiind aproape anunţat.

Ducati la Intermot

În rest, numai culori noi pe modelele cunoscute, alte modele produse cu omologări Euro 4 şi o parte importantă a standului alocată noii mărci deja vedetă a firmei – Ducati Scrambler, prezentată separat de celelalte modele Ducati.

Ca să aveţi o imagine mai clară a ceea ce a prezentat Ducati la Intermot, am preferat să fac un mic tur filmat al standului, în loc să postez multe poze.

Toate modelele prezentate de Ducati la Intermot pot fi comandate şi cumpărate de la importatorul oficial în România, Metrotehnica Internaţional – Ducati România.

.

Dacă vreti să vedeţi prezentări ale unor motociclete Ducati, sau evenimente organizate de Ducati România, puteţi găsi mai jos articole postate până acum.

Test şi prezentare Ducati Multistrada 1200 S model 2016

Ducati Multistrada 1200 S model 2016 – test şi prezentare – varianta video

Scrambler Ducati 2015 – test şi prezentare a ultimului membru al familiei Ducati

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul  POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*