TIBERIU TROIA

Noutăţile prezentate de HYPERPRO la Intermot 2016

Standul firmei Hyperpro la Intermot, prezenţă obişnuită la toate evenimentele importante, a inclus toate noutăţile recent lansate de producător.

Colaborez cu Hyperpro de 14 ani şi sunt fan declarat al produselor firmei olandeze, una dintre cele mai dinamice companii din domeniu.

Dinamică pentru că gama de produse este împrospătată lunar şi categoriile de produse se înmulţesc de la an, la an.

De cele mai multe ori, accesoriile pentru orice model nou de motocicletă sunt lansate la 1-2 luni de la apariţia respectivei motociclete, iar produsele sunt de cea mai bună calitate, fără excepţie.

Hyperpro la Intermot

Harley-Davidson Dyna Street Bob cu amortizoare faţă Hyperpro

Ca de fiecare dată, standul Hyperpro la Intermot 2016 a prezentat publicului noutăţile recent lansate, cea mai importantă reuşită a firmei fiind un model de furcă faţă pentru Harley-Davidson.

Până acum, Hyperpro nu a comercializat amortizoare complete pentru faţă, ci numai amortizoare de spate, chiar dacă se produceau arcuri şi componente pentru faţă, dar nu amortizoarele complete.

Hyperpro la Intermot

O altă noutate importantă prezentă în standul Hyperpro la Intermot a fost amortizorul complet produs pentru motocicletele BMW, realizat ca variantă mai ieftină la amortizorul original tip ESA, pentru care Hyperpro a produs până acum numai arcul progresiv, superior celui original, care este linear.

În rest, premierele au fost repere din gamele de produse tradiţionale ale firmei, produse nou lansate pentru ultimele modele de motociclete, din care Yamaha Tracer 700 promite un succes spectaculos al vânzărilor, motocicleta fiind prezentă în stand, echipată cu arcuri progresive şi amortizor spate, produs în două variante.

Hyperpro la Intermot

Amortizoare Hyperpro pentru BMW ESA

Dacă vreţi să aflaţi mai multe detalii despre diferiţii producători prezenţi la Intermot 2016, puteţi găsi mai jos articole postate până acum.

Hepco & Becker, producătorul de top al sistemelor de bagaje moto, prezent la Intermot

Noutăţile prezentate de Schuberth la Intermot

Standul Harley-Davidson la Intermot

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*