TIBERIU TROIA

Standul Harley-Davidson la Intermot

La două luni de la lansarea mondială a motorului Milwaukee Eight, standul Harley-Davidson a prezentat gama de motociclete Touring cu noua motorizare.

Chiar dacă nici unul dintre noile modele nu a reprezentat o premieră mondială, toate noutăţile fiind prezentate cu două luni în urmă în Statele Unite, cea mai importantă piaţă pentru producătorul american, noul motor a fost cel mai important exponat în standul Harley-Davidson de la Köln.

Pus în valoare atât ca motor separat, în nişte vitrine în care putea fi văzut secţionat, cât şi ca gamă completă de motociclete având noua motorizare.

Standul Harley-Davidson

Noul motor Harley-Davidson Milwaukee Eight

Toata familia Touring pe care noul motor este instalat şi cele două modele de triciclu, din care Freeride este ultima apariţie, au putut fi admirate într-un stand generos.

Ca de obicei, motoarele au fost împărţite pe familii, toate modelele din familia Dark Custom fiind prezentate separat.

Standul Harley-Davidson

Recepţia, la care personalul standului împărţea prospecte, era de fapt un bar, la care informaţiile şi detaliile tehnice puteau fi obţinute alături de cu o cafea, sau chiar o bere.

La conferinţa de presă, în afară de gazetarii prezenţi la astfel de evenimente, am observat multe persoane interesate de noutăţile tehnice comunicate de Harley-Davidson, oameni angajaţi ai firmelor concurente, care se pare că urmăresc cu mare atenţie orice pas făcut de marele producător, un exemplu de urmat în politica de marketing urmată timp de un secol.

Standul Harley-Davidson

Cuvintele nu ilustrează fidel standul Harley-Davidson la expoziţia internaţională Intermot, aşa că am ales să vă prezint un tur filmat al standului, pentru a înţelege mai bine care a fost atmosfera.

.

Standul Harley-Davidson

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

.

Dacă sunteţi curioşi să vedeţi şi alte lucruri interesante care s-au petrecut la Köln, la Intermot, mai jos puteţi găsi articole postate până acum.

Prezentarea noilor modele Suzuki la Intermot – spectacol de gală cu mari vedete

Ce a adus nou Yamaha la Intermot, expoziţia din Köln

Hepco & Becker, producătorul de top al sistemelor de bagaje moto, prezent la Intermot

Noutăţile prezentate de Schuberth la Intermot

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*