TIBERIU TROIA

Porţi deschise – Cum a fost la evenimentul organizat de Harley-Davidson

Eveniment devenit tradiţie la Harley-Davidson, porţi deschise reprezintă un prilej de întâlnire pentru fanii firmei şi iubitorii de motoare.

Încă din primul an de existenţă al magazinului Harley-Davidson, pe vremea când primele motociclete sosite în România erau găzduite într-un magazin aflat pe Şoseaua Nicolae Titulescu, aproape de Piaţa Victoriei, una dintre primele acţiuni organizate de noul dealer a fost aşa numita porţi deschise. Mai des întâlnit la magazinele de maşini şi mai puţin la magazinele de motociclete, porţi deschise reprezintă o veche tradiţie în reţeaua Harley-Davidson, dar asta nu o ştiam pe vremea aceea.

După prima ediţie, care a fost transmisă şi la TV, evenimentul a devenit o obişnuinţă pentru tânara operaţiune Harley-Davidson Bucureşti, iar eu am încercat să fiu prezent de fiecare dată, chiar după ce nu am mai făcut parte din echipa H-D Bucureşti.

De fiecare dată, întâlnirea de toamnă este cel mai bun prilej pentru prezentarea noilor modele lansate de fabrică, dar şi o ocazie pentru toţi fanii firmei de a se revedea, de a depăna impresii din sezonul care se încheie şi de a face planuri pentru sezonul care urmează.

porţi deschise

Anul 2016 a însemnat lansarea pe piaţă a unei noi generaţii de motoare, cea de-a noua generaţie de V-Twin de cilindree mare, noul Milwaukee Eight, caracterizat de existenţa a câte patru supape pe cilindru, de unde şi denumirea motorului.

Nu este primul motor din istoria firmei care are patru supape pe cilindru, precedentul fiind motorul de pe vechiul superbike VR-1000, cel care a stat la baza motorului Evolution, prezent pe motoarele gamei V-Rod.

Apărut ca urmare a cererii posesorilor de motociclete Harley-Davidson, în special a celor care au participat la proiectul Rushmore, acţiune de amploare în care angajaţii firmei au mers mii de kilometri alături de clienţi şi le-au aflat doleanţele, motorul este mai puternic, mai economic şi este instalat pe toate modelele gamei Touring, precum şi pe cele două modele de triciclu existente.

Lăudat de unii, contestat de alţii, Milwaukee Eight reprezintă o nouă etapă de dezvoltare a produselor Harley-Davidson şi numai viitorul ne va arăta dacă alegerea firmei a fost inspirată şi motorul va reprezenta un succes comercial.

porţi deschise

Până atunci, porţi deschise este evenimentul de toamnă la care orice iubitor al motocicletelor Harley-Davidson şi, de ce nu, orice pasionat al fenomenului moto, trebuie să participe şi să se bucure de atmosfera de familie, marea familie moto.

.

Dacă sunteţi curioşi să vedeţi cum a fost la alte evenimente organizate de Harley-Davidson Bucureşti, mai jos puteţi găsi articole postate până acum.

Harley on Tour 2016 – A venit camionul cu jucării pentru băieţii mari

Prezentarea noilor modele 2016 la Harley-Davidson Bucureşti – partea 1-a

Prezentarea noilor modele 2016 la Harley-Davidson Bucureşti – partea a 2-a şi noul Trackster al lui Marcel

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*