TIBERIU TROIA

MV Agusta prezintă la Motor Bike Expo din Verona două motociclete unicat

Motor Bike Expo, una dintre cele mai prestigioase expoziții de motociclete custom din lume, are loc la Verona, între 20-22 ianuarie 2017.

Motor Bike Expo

BRUTALE 800 RR “BALLISTIC TRIDENT”

Apărute ca urmare a colaborării dintre MV Agusta și două firme specializate în producția de componente moto, cele două motociclete unicat au la bază același model de succes al producătorului Italian, Brutale.

BRUTALE 800 RR “BALLISTIC TRIDENT”

Motor Bike Show

Această motocicletă a fost prezentată în premieră în luna decembrie la Hot Rod Custom Show din Yokohama și s-a bucurat de apreciere internațională, mulțumită succesului la public și datorită prezentării ei de către cele mai cunoscute bloguri de specialitate.

Proiectul Ballistic Trident, încredințat de MV Agusta lui Winston Yeh, fondatorul firmei Rough Crafts (roughcrafts.com), atelier de customizare cu sediul în Taipei, este un omagiu adus primelor modele de motociclete sportive din competițiile de viteză ale începutului de secol XX, cu carenajele lor bogate.

Motor Bike Show

DRAGSTER BLACKOUT

Cea de-a doua motocicletă este rezultatul colaborării dintre fabrica din Varese și Valter Moto Components (valtermoto.it), un producător de accesorii moto de înaltă calitate, specializat în producția de componente racing și partener oficial al echipei de curse MV Agusta Reparto Corse, cu contribuția companiei Tecnoart Sersan (tecnoartsersan.com), creatoare a designului și a părții de vopsitorie.

Motor Bike Show

La baza proiectului MV Agusta Dragster Blackout prezentat la Motor Bike Expo este același  MV Agusta Dragster, pe care Valter Esposito, fondator al companiei și creator al conceptului, a vrut să-l transforme într-un “techno-café racer” inspirat din lumea curselor de motociclete și a tuningului de mașini.

Motor Bike Show

“MV Agusta este renumită pe plan mondial ca un producător de motociclete frumoase. Este o mare satisfacție pentru mine să văd ca firma noastră crează o astfel de atracție pentru customizatori cunoscuți ca Walt Siegl, Zagato, Deus Ex Machina și Officine GP Design, ca să numesc doar pe câțiva.” – a declarat Giovanni Castiglinoni, CEO MV Agusta. “Îmi place foarte mult modelul Dragster proiectat și realizat de prietenul meu Valter, motocicleta aceasta îmi da foarte multe idei.”

Motor Bike Show

Dacă v-a plăcut articolul și dacă vă interesează proiectele deosebite și motocicletele unicat, mai jos sunt articole cu același subiect postate până acum.

Gentleman’s Rider, prima motocicletă produsă de VanderHeide

Lazareth LM 847, cu motor V8 Maserati, prezentat la Geneva Motor Show 2016

Saroléa SP7, noul Superbike electric care va participa la TT IOM 2016, a fost prezentat în standul Bridgestone de la EICMA

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de motociclete, testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*