TIBERIU TROIA

RVS #1, prima MV Agusta produsă de Reparto Veicoli Speciali

Departamentul RVS (Reparto Veicoli Speciali) nou creat de MV Agusta își propune să construiască motociclete custom pentru fiecare client în parte.

RVS

Parte integrantă a propriului studio de design, CRC (Castiglioni Research Center), coordonat cu mulți ani în urmă de genialul Massimo Tamburini, Reparto Veicoli Speciali își concentrează atenția asupra construcției de motociclete dedicate, produse la comandă.

Un prim model RSV #1 a fost prezentat presei, dar toate unitățile se produc la indicațiile clientului, care trebuie să comande viitoarea motocicletă numai prin rețeaua oficială, prin intermediul dealerului local.

RVS

RSV #1 este inspirat din formele modelului MV Agusta Brutale 800 Dragster RR, pe care l-am testat și prezentat, având același motor puțin modificat la 150 CP.

Numeroase repere sunt produse manual, așa cum ne-a obișnuit MV Agusta la modelele sale deosebite: scărițele, suportul bordului, protecțiile motorului, ghidonul, șaua fiind cusută folosind un model special.

RVS

Roțile Kineo sunt cu spițe, ca la Dragster RR, discurile de frână sunt Sunstar Batfly, iar luminile sunt adaptive, elementele LED din componența farului fiind acționate prin intermediul unui sistem inerțial integrat, in funcție de unghiul de înclinare al motocicletei și viteza de deplasare.

Înca nu au apărut informații legate de prețul modelului RSV #1, dar, în ultimul timp, în domeniul motocicletelor custom, nimeni nu mai este surprins de prețuri.

RVS

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre compania MV Agusta, sau despre modelul din care RSV #1 este inspirat, mai jos sunt articole postate până acum.

Cagiva – succesul şi declinul unei firme legendare

Test MV Agusta Brutale Dragster 800 RR – varianta video

MV Agusta Brutale Dragster 800 RR – test şi prezentare

MV Agusta F4 RC (Reparto Corse) – test şi prezentare – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*