TIBERIU TROIA

Modelul Indian Scout Bobber a sosit la magazinul importatorului din București

Încă unul dintre ultimele modele lansate în 2017, Scout Bobber poate fi văzut în București, la doar câteva luni de la premiera mondială.

Indian Scout Bobber

Unul dintre cele mai vechi curente de personalizare a motocicletelor, bobber, apărut la începutul anilor ‘30, inițial numit bob-job, constă în modificarea motocicletei fără alterarea cadrului, înlăturarea aripii față și scurtarea celei de spate, precum și demontarea tuturor reperelor neesențiale pentru ușurarea motocicletei.

Acestea au fost liniile directoare pe care Indian a intenționat să le respecte atunci când Scout Bobber a fost dezvoltat pe platforma modelului Scout 1133.

Indian Scout Bobber

Cu excepția aripii de față, care a fost păstrată din motive lesne de înțeles, dar a fost scurtată, celelalte modificări care definesc un bobber au fost respectate și, chiar dacă a rămas același cadrul și motor, motocicleta este diferită de versiunea originală Scout.

Poziția pilotului a fost modificată, fiind scurtată cursa amortizorului spate cu 40 mm, scărițele au fost apropiate cu 25 mm, iar șaua a fost înălțată prin instalarea unei șei noi, mai groasă.

Indian Scout Bobber

Și poate cel mai mare impact asupra celor care admiră formele noului model Scout Bobber, având numele comercial “Cobra”, îl au suprafețele finisate în negru mat, care înlocuiesc cromul existent pe Scout.

Judecând după viteza cu care Indian a produs varianta Scout Bobber, nu m-ar mira să văd în sezonul următor un alt model din gamele din ce în ce mai răspândite, Café Racer sau Scrambler.

Indian Scout Bobber

Prețul modelului Indian Scout Bobber este de la 13.990 la 14.390 Euro, în funcție de culoare și poate fi văzut la magazinul firmei ASP Group din București, distribuitor autorizat Indian în România.

.

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*