TIBERIU TROIA

Vă invit la pregătirea de livrare a unei motociclete Yamaha MT09 SP

Cei mai multi clienți care cumpără motociclete noi nu știu cum arată pregătirea de livrare a jucăriei lor și ce se întâmplă “în culise”.

Moda prezentării unui produs nou, care este despachetat sau scos din cutie, a prins de mai mulți ani și Unboxing-ul a devenit un produs căutat pe Youtube.

În cazul motocicletelor, este impropriu să pretindem că operațiunea se numește “Unboxing”, dar pregătirea de livrare este o procedură pe care cei mai mulți producători o pun la punct în cele mai mici detalii și o comunică dealerilor în format electronic sau material tipărit.

Pentru că testez foarte multe modele noi de-a lungul sezonului, am hotărât să folosesc această ocazie pentru a prezenta atât operațiunea de pregătire propriu-zisă, cât și prezentarea motocicletelor interesante, mai ales ale celor care au o poveste frumoasă în spate.

În cazul de față, Yamaha MT09 SP este spectaculoasă, performantă, cu un preț bun pentru dotările pe care le are și face parte din cea mai reușită familie lansată de marele producător în ultima perioadă.

Operațiunea de pregătire pentru livrare a fost executată în unitatea service a companiei Motodynamics, importatorul autorizat al firmei Yamaha în România.

Yamaha MT09 SP - pregătirea de livrare

Dacă v-a plăcut această formă de prezentare a unei motociclete, mai jos găsiți alte materiale asemănătoare.

Panigale V4 S a ajuns la magazinul Ducati din București – prezentare și unboxing (adică pregătire de livrare)

Road King Special 2018 a sosit la magazinul Harley-Davidson din București

Noul model Z900 RS a ajuns la magazinul Kawasaki din București – filmul cu pregătirea de livrare

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*