TIBERIU TROIA

Ducati sărbătorește 25 de ani Monster cu ediția limitată Monster 1200 25 Anniversario

2018 reprezintă cel de-al 25-lea an de existență a modelului Monster, unul dintre modelele emblematice ale fabricii din Borgo Panigale, apărut în diferite versiuni.

Monster 1200 25 Anniversario

Pentru a celebra aniversarea, Ducati a prezentat un model aniversar, din care vor fi produse doar 500 de unități, Monster 1200 25 Anniversario, principalele caracteristici ale acestui model fiind modelul tricilor cu care motocicleta este decorată, cadrul și roțile aurii.

ducati-monster-1200-25-anniversario

Fiind mai mult un exercițiu de design, noul Monster 1200 25 Anniversario este echipat cu mai multe componente exclusiviste, care îl fac un model de colecție pentru pasionații firmei.

Suspensii și amortizor de direcție Öhlins, roți cu jante Marchesini forjate, quickshifter Ducati în ambele sensuri și o seamă de piese din carbon produse de Rizoma, oferite în general de Ducati ca opționale, sunt prezente în configurația standard a motocicletei.

Ducati Monster 1200 25 Anniversario

Detalii rafinate, tipice modelelor italiene de serie mică, împodobesc motocicleta, asigurându-i un aspect exclusivist: șaua brodată cu logo-ul 25o, numărul exemplarului xxx/500 inscripționat pe cadru și husa personalizată care se livrează împreună cu motocicleta.

Prețul modelului Monster 1200 25 Anniversario încă nu a fost comunicat, dar motocicleta poate fi comandată la magazinul din București al companiei importatoare, Ducati România.

ducati-monster-1200-25-anniversario

Pentru fanii motocicletelor Ducati, am ales mai jos câteva articole despre modele deosebite produse de fabrica din Borgo Panigale, materiale postate până acum.

Panigale V4 S a ajuns la magazinul Ducati din București – prezentare și unboxing (adică pregătire de livrare)

Prezentare Ducati SuperSport – varianta video

Ducati a lansat modelul 1299 Panigale Final Edition

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*