TIBERIU TROIA

Primul Harley-Davidson Adventure Touring și câteva dintre modelele viitorului au fost anunțate azi

Cine se putea aștepta la un Harley-Davidson Adventure Touring ?

Compania va lansa în următorii ani numeroase modele surprinzătoare, unele electrice și altele de capacitate cilindrică mică.

Harley-Davidson Adventure Touring

Harley-Davidson Pan America 1250, model Adventure Touring promis pentru 2020.

La câteva luni de la anunțul făcut de Matt Levatich, Președintele companiei Harley-Davidson, prin care au fost promise publicului nu mai puțin de 100 de noi modele pentru următorii 10 ani, iată că un nou anunț este făcut public.

În dimineața zilei de 30 iulie 2018, Harley-Davidson a lansat un comunicat prin care sunt anunțate câteva noi modele, direcțiile în care se va dezvolta producția companiei, o promisiune făcuta marelui public, de a fi alături de consumatori prin cât mai multe canale posibil și o alta făcută rețelei de distribuție, de susținere continuă și pe termen lung.

Harley-Davidson Adventure Touring

LiveWire, modelul electric Harley-Davidson 2019

Prima motocicletă care va fi lansată în 2019 și probabil va fi prezentată în noiembrie la expoziția internațională de la Milano, va fi modelul electric LiveWire.

Conceptul a fost expus cu doi ani în urmă, iar apariția acestuia nu reprezintă o surpriză, lansarea fiind planificată cu mult timp în urmă.

Marea surpriză este Pan America, primul model Harley-Davidson Adventure Touring anunțat azi.

Făcând parte dintr-o serie de modele dezvoltate pe o nouă platformă modulară cu capacități cilindrice între 500 cc și 1250 cc, Pan America este promisă publicului pentru sezonul 2020.

Harley-Davidson Adventure Touring

Noul model Harley-Davidson Custom 1250 care va fi lansat în 2020

În același timp vor apare un model Custom, cu aceeași capacitate cilindrică și un prim Streetfighter de 975 cc, toate acestea fiind urmate de alte modele de diferite capacități doi ani mai târziu, în 2022.

Pentru piața asiatică vor fi produse mai multe modele mici, de la 250 cc la 500 cc, dar, ca și până acum, acestea nu vor fi disponibile în Europa, fiind produse pentru piețele în dezvoltare, cu creștere explozivă, cea mai importantă fiind India.

De altfel, aceste modele vor fi produse tot în Asia și nu cred că publicul din Europa își va dori să cumpere astfel de motociclete, lucru valabil și pentru România.

Harley-Davidson Adventure Touring

Harley-Davidson Streetfighter 1250, model anunțat pentru 2020

În fine, ultima gamă promisă este cea a motoarelor electrice, modele mici, mai ușoare și accesibile, care urmează să se alăture primului model LiveWire începând din 2022, modele cu aspect cel puțin ciudat și care nu cred că vor constitui prea repede una dintre preferințele motociclistului din România.

Toate aceste noi modele/promisiuni vor avea parte de niște campanii promoționale cum numai Harley-Davidson știe să organizeze și mă aștept ca publicul din țara noastră să aibă ocazia să vadă și să testeze noutățile, lucru care a început să devină ceva normal.

Harley-Davidson Adventure Touring

Pentru fanii firmei am selecționat mai jos câteva dintre articolele postate în ultimul timp legate de acțiunile promoționale ale companiei Harley-Davidson.

Cum a sărbătorit Harley-Davidson 115 ani la Praga

Triple Treat Press Event – Eveniment Harley-Davidson în Croația

Ride Ride Slide – Harley-Davidson în Croația – ziua 1

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*