TIBERIU TROIA

Porţi deschise la Harley-Davidson Bucureşti – sâmbătă 27 octombrie 2018

Eveniment preluat din industria auto, “Porți deschise” și-a găsit loc și în lumea moto din România, iar la Harley-Davidson București a devenit obicei.

http://harley-davidson-bucuresti.ro/events/4027/porti-deschise-modele-2019

porţi deschise

Sâmbătă 27 octombrie, magazinul Harley-Davidson București ne așteaptă cu noutăți, oferte și surprize.

La categoria noutăți, cea mai interesantă apariție este noul model FXDR 114, cel mai nou membru al familiei Softail, lansat cu mai puțin de două luni în urmă, prezentat presei internaționale la începutul lunii septembrie, în cadrul unui eveniment organizat în nordul Greciei, la Salonic.

O motocicletă surprinzătoare, impresionantă, cu un aspect nou, căutat de Harley-Davidson din dorința de a convinge tinerii și de a reduce vârsta medie a fanilor.

Tot apariție nouă este și varianta îmbunătățită a seriei de echipament FXRG, piesele de echipament din piele dezvoltate de Harley-Davidson, geaca FXRG reprezentând un vârf al echipamentului de piele pentru folositorii de Harley-Davidson.

Despre oferte nu am ce să vă spun, dar sunt sigur că cei care vor trece pe la magazin vor afla detalii interesante, iar despre surprize nu am voie să vă dau detalii, de aia sunt surprize…

eveniment

Deci nu uitaţi, sâmbătă 27 octombrie 2018, fanii firmei și iubitorii de motociclete sunt aşteptaţi la showroom Harley-Davidson Bucureşti, situat pe Șoseaua București-Ploiești 42-44, unde vor fi porţi deschise între orele 10.00 – 16.00.

.

Pentru pasionații firmei care nu au urmărit noutățile lansate de companie, mai jos sunt articole postate recent.

FXDR 114, noul model Softail lansat de Harley-Davidson

Cum a fost la lansarea FXDR 114, ultimul Harley-Davidson din familia Softail

Primul Harley-Davidson Adventure Touring și câteva dintre modelele viitorului au fost anunțate azi

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*