TIBERIU TROIA

Gama de accesorii Tracker pentru modelul Indian FTR 1200

Indian a lansat patru game de accesorii pentru modelul FTR 1200 prezentat publicului în luna octombrie: Tracker, Rally, Tour și Sport.

Indian FTR 1200

Inspirat din lumea curselor pe pistă de pământ, proiect dezvoltat din motocicleta învingătoare Indian FTR 750, noua motocicletă înmatriculabilă Indian FTR 1200 a fost lansată la Intermot 2018, expoziția de la Köln.

La mai puțin de o lună de la lansarea noului model, Indian a anunțat iminenta introducere pe piață a unei palete foarte bogate de accesorii destinate acestui model iar la Köln, în cadrul expoziției de motociclete Intermot, producătorul a prezentat publicului noile accesorii: Tracker, Rally, Tour și Sport.

Indian FTR 1200

Având destinații diferite, cele patru game modifică aspectul motocicletei pentru utilizări diferite.

Gama de accesorii Tracker realizată pentru Indian FTR 1200 este cea mai reprezentativă pentru originea sportivă a motocicletei.

Este varianta care transformă motocicleta înmatriculabilă în varianta cea mai apropiată de cea realizată pentru competițiile de Flat Track, modelul FTR 750.

Piesele din colecția Tracker sunt gândite pentru folosința sportivă a motocicletei, fără pasager.
Indian FTR 1200

Indian FTR 1200

Indian FTR 1200

Indian FTR 1200

O șa spartană, recomandată pentru drumuri scurte, cu mască pentru locul pasagerului, un final înălțat al eșapamentului produs de Akrapovič și plăci laterale pentru numărul de concurs definesc gama de accesorii Tracker ca fiind una cu pretenții sportive.

Motocicleta Indian FTR 1200 și gama de accesorii Tracker vor fi disponibile la începutul anului 2019 și vor putea fi comandate la magazinul firmei ASP Group Eastimportator autorizat Indian în România.

Indian FTR 1200

Pentru cei care nu au urmărit lansarea noului model Indian FTR 1200 și povestea lui, am selecționat mai jos articolele postate până acum.

Zvonul devine realitate: Indian FTR1200 devine motocicletă de serie în 2019

Indian FTR 1200 – născut pe pista de Flat Track, construit pentru stradă

Indian Chief Vintage – pregătire de livrare (Unboxing)

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*