TIBERIU TROIA

Piloții echipei Kawasaki din WSBK au adus acasă trofeul pentru cel mai bun producător

Jonathan Rea și Tom Sykes, piloții echipei Kawasaki din WSBK au înmânat Președintelui companiei trofeul pentru cel mai bun producător din WSBK.

piloții echipei Kawasaki

Jonathan Rea, Kenji Tomida, CEO Kawasaki și Tom Sykes

Milano, noiembrie 2016.

Decor – standul firmei Kawasaki din cadrul expoziției internaționale de motociclete și accesorii, EICMA.

Ocazie – conferința de presă Kawasaki

De obicei, toate firmele mari încep orice expoziție cu o conferință de presă  în care sunt prezentate noile modele de motociclete lansate. Nici aici nu a fost altfel, dar Kawasaki a ales să înceapă cu o ceremonie de suflet, în cadrul căreia au apărut piloții echipei Kawasaki prezente în Campionatul Mondial de Superbike – WSBK, Jonathan Rea și Tom Sykes, care au adus companiei un total de trei titluri de Campion Mondial consecutive.

Nu numai că au câștigat Campionatul trei ani la rând, dar, în acest an, au reușit să ocupe primele două locuri în Campionat și titlul la producători, ca să nu mai amintesc de numărul impresionant de victorii reușite de-a lungul competiției.

Piloții echipei Kawasaki din WSBK

Jonathan Rea şi Tom Sykes, piloţii echipei de uzină Kawasaki

Festivitatea a început cu discursurile celor doi piloți, care au mulțumit conducerii firmei și echipei de tehnicieni care i-a ajutat în permanență și au adus pe scenă trofeul pentru cel mai bun producător de motociclete, trofeu cucerit mulțumită punctajului obținut de cei doi piloți de-a lungul sezonului.

Jonathan Rea, dublu Campion Mondial WSBK a declarat (filmul mai jos):

“Este incredibil. Acum totul este foarte recent, cursa de la Qatar a fost doar în urmă cu aproape două săptămâni și să câștigi un Campionat Mondial de Superbike este incredibil, dar să câștigi două Campionate consecutiv este…

Acum emoțiile sunt foarte mari, cred că doar când îmi voi încheia cariera îmi voi da seama cu adevărat ce momente incredibile au fost.

Sunt foarte mândru pentru că am introdus în acest sezon noul Kawasaki ZX-10R 2016 și, în calitate de producător și echipă de curse, am luat această motocicleta nou născută și am făcut-o nu numai câştigătoare de competiții, ci și câștigătoare a Campionatului, câștigătoare a titlului la producători, locurile 1, 2 în Campionatul Mondial de Superbike și cred că vorbesc în numele meu, al echipei mele și în numele firmei Kawasaki când spun că suntem foarte mândri de această motocicletă și că suntem nerăbdători să o dezvoltăm în sezoanele următoare.”

Imediat după discursurile urmărite cu atenție de toți reprezentanții presei aflați în stand, Jonathan Rea și Tom Sykes au înmânat trofeul domnului Kenji Tomida, Președinte al Companiei de Motoare și Motociclete din cadrul corporației Kawasaki Heavy Industries.

Momentul emoționant mi-a amintit de interviurile pe care am reușit să le iau celor doi la ediția de anul trecut a expoziției de la Milano, când ambii piloți și-au manifestat încrederea în echipa și șansa reală de a repeta performanța reușită anul trecut.

Nu s-au înșelat, chiar au îmbunătățit rezultatele și au demonstrat tuturor, dacă mai era nevoie, că performanța sezonului 2015 nu a fost întâmplătoare, că motocicleta pe care au dezvoltat-o este extraordinară, rezultatul muncii echipei fiind câteva variante ale aceleiași motociclete, lansate pe piață și produse de-a lungul ultimilor ani.

Piloții echipei Kawasaki din WSBK

Standul firmei Kawasaki în timpul festivității

Dacă nu ați urmărit interviurile date anul trecut de Jonathan Rea și Tom Sykes, piloții echipei Kawasaki din WSBK, sau dacă vreți să aflați mai multe amănunte despre prezența firmei Kawasaki la expozițiile internaționale din acest sezon, puteți găsi mai jos articole postate până acum.

Standul Kawasaki la EICMA 2015 explicat de domnul Martin Lambert, PR Manager şi interviu Jonathan Rea şi Tom Sykes

Tom Sykes – interviul complet – EICMA 2015

Kawasaki la Intermot – modele noi şi inteligenţă artificială la motociclete

Noile modele Kawasaki lansate la EICMA 2016

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de motociclete, testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*