TIBERIU TROIA

Noile modele prezentate de Honda la EICMA 2018

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale acestui sfârșit de sezon a fost lansarea noilor modele Honda la EICMA 2018.

În ultimii ani am fost prezent la toate lansările de modele noi ale celui mai mare producător de motociclete, Honda.

Aceste evenimente sunt în general organizate în cadrul marilor expoziții de specialitate și EICMA este considerată cea mai importantă expoziție din lume, cu o istorie începând din 1914, ediția din acest an find cea de-a 76-a.

De la manifestări reci, distante, anul trecut am asistat cu surprindere la o prezentare caldă, cu invitați de marcă rămași pe scenă la sfârșitul evenimentului, printre invitații entuziasmați.

Am avut ocazia să dau mâna cu Mick Doohan și să-i cer un autograf, pe o carte de colecție pe care o car cu mine peste tot.

Honda la EICMA 2018

Cu Mick Doohan la EICMA 2017

Prezentarea din acest an a fost diferită, fără vedete invitate, dar noile motociclete prezentate au fost aduse pe scenă la finalul evenimentului și toată lumea a avut posibilitatea să admire motoarele și să le încalece.

A fost anul în care seriile CB și CBR au fost înnoite, modelele prezentate fiind CB 500F, CB500X, CBR500R, CBR650R și CB650R.

Toate motocicletele prezentate vor putea fi achiziționate din rețeaua oficială Honda în România și majoritatea vor exista ca modele de test.

Prețurile încă nu au fost comunicate, vor fi anunțate la începutul sezonului și, până atunci, voi prezenta pe rând toate modelele prezentate de Honda la EICMA 2018.

Honda la EICMA 2018

Pentru fanii firmei Honda am selecționat mai jos câteva dintre ultimele articole postate.

Honda CB650R, noul model din gama Neo Sport Café

Honda NC 750 X – test și prezentare – varianta video

Honda Africa Twin Adventure Sports – test şi prezentare – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*