TIBERIU TROIA

Prezentare cască deschisă (Open Face) LS2 Cabrio OF597

LS2 Cabrio OF597 este o cască deschisă (Open Face), construită din carbon şi fibră de sticlă, recomandată pentru folosinţa în oraş.

Carcasa căştii este alcătuită din cele mai bune materiale folosite în construcţia de căşti, rezultatul folosirii acestor materiale fiind o greutate redusă, rezistenţă mare şi elasticitate ridicată, casca fiind produsă în trei dimensiuni diferite şi respectând standardul de siguranţă ECE

Casca LS2 Cabrio are vizor interior de soare şi opţional vizor exterior, ambele vizoare fiind din policarbonat clasa A (Optically Correct Polymer), cu mare rezistenţă la impact, oferind claritate şi evitând distorsiunea imaginii, fiind rezistente la UV, la zgârieturi şi ceaţă.

Căptuşeala interioară este realizată prin tăiere cu laser, la fel ca la toate modelele de casti integrale produse de LS2, poate fi scoasă, este lavabilă, antialergică şi permite corpului să respire.

Sistemul de închidere este sigur, are componente metalice, iar cureaua de prindere are porţiuni dublate pentru rezistenţă sporită.

LS2 Cabrio

Casca LS2 Cabrio OF597 are o greutate de 850 gr +/- 50 gr., este disponibilă în mărimi de la XS la XXL, în mai multe variante de culoare, care nu sunt în stoc, dar pot fi comandate, preţul ei este de 835 ron şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei ASP Group din Bucureşti, importatorul căştilor LS2 în România.

LS2 Cabrio

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*