TIBERIU TROIA

Prezentare cască modulară LS2 Metro FF324

LS2 Metro FF324 este o cască integrală modulară, construită din Kinetic Polymer Alloy, un cocktail de materiale brevetat de LS2.

Fiind compus din polimeri, materiale termoplastice şi alte materiale adiţionale, KPA conferă carcasei căştii o masă redusă şi o rezistenţă ridicată la penetrare.

În acelaşi timp, materialul este elastic, pentru o bună disipare a energiei în cazul impactului şi respectă cerinţele principalelor standarde de siguranţă, ECE şi DOT, carcasa fiind produsă în trei dimensiuni diferite.

Casca LS2 Metro are două vizoare, denumite de producător “Twin Shield System”, vizorul interior fiind pentru soare, ambele vizoare produse din policarbonat clasa A (Optically Correct Polymer), cu mare rezistenţă la impact, oferind claritate şi evitând distorsiunea imaginii  rezistente la UV, la zgârieturi şi ceaţă.

Vizorul principal este pregătit pentru pinlock, care este livrat împreună cu casca.

LS2 Metro

Sistemul de demontare rapidă a vizorului

Vizorul principal poate fi blocat, datorită unui sistem de închidere aflat pe mijlocul mandibulei şi poate fi scos cu uşurinţă de pe cască, fără a fi nevoie de nici o sculă, prinderea laterală având mai multe arcuri mici, care permit demontarea/montarea rapidă a vizorului.

Căptuşeala interioară este realizată prin tăiere cu laser, poate fi scoasă, este lavabilă, antialergică şi permite corpului să respire.

Stratul de protecţie interior are un sistem de canale pentru circulaţia aerului, iar pe mandibulă este instalat un deflector nazal pentru a permite respiraţia fără a aburi vizorul, la bărbie există o prelungire a căptuşelii, pentru izolare, iar la spate este prezentă o protecţie cervicală.

Sistemul de închidere este sigur, are componente metalice, iar cureaua de prindere are porţiuni dublate pentru rezistenţă sporită şi este prinsă de carcasa căştii prin intermediul unor piese metalice amplasate pe exteriorul căştii.

Casca LS2 Metro are un sistem de ventilaţie cu prize de admisie a aerului complet ajustabile, cu două trepte de reglaj a prizei de pe mandibulă şi în partea de sus a căştii, pe lateralul mandibulei existând nişte prize de aer mascate, care pot fi folosite în mod diferit, în funcţie de sezon, iar orificiile de evacuare sunt situate în partea din spate, chiar pe spoilerul care îmbunătăţeşte stabilitatea căştii.

LS2 Metro

Casca LS2 Metro FF324 are o greutate de la 1500 la 1600 gr +/- 50 gr. în funcţie de mărime, este disponibilă în mărimi de la XXS la 3XL, în mai multe variante de culoare, preţul ei este 835 lei şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei ASP Group din Bucureşti, importatorul căştilor LS2 în România.

LS2 Metro

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*