TIBERIU TROIA

EICMA 2016 îşi deschide porţile marţi 8 noiembrie

EICMA 2016 – Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori, aflată la a 74-a ediţie, este cea mai importantă expoziţie moto din Europa.

EICMA 2016

Am fost pentru prima dată la EICMA cu vreo 20 de ani în urmă.

Manifestarea era organizată în altă locaţie mai veche, aflată aproape de centru, printre participanţi erau mult mai puţine firme din China şi aproape nici una din Pakistan.

Anii au trecut, noul complex expoziţional a fost inaugurat, este mult mai mare, dar trebuie să fii atent la rezervarea hotelului, sunt şanse să ai şi 40 staţii de metrou până la expoziţie şi trebuie să fii atent să nu calci pe picioare expozanţii din China şi Pakistan.

Din punct de vedere comercial, EICMA este deosebit de importantă pentru toate firmele, nu numai pentru că Italia este cea mai mare piaţă, ci şi pentru că aici se prezintă toţi producătorii majori de motociclete şi accesorii şi se încheie numeroase tranzacţii importante.

Aici am stabilit relaţii de colaborare cu majoritatea partenerilor mei, aici am convins Hyosung să accepte să fie prezenţi în România (păcat că nu a durat prea mult), aici am fost martor la lansarea în premieră a unor motociclete care au făcut istorie.

În continuare EICMA este considerată cea mai importantă expoziţie de profil, astfel încât şi în acest an aici vor fi prezentate publicului numeroase modele noi de motociclete, probabil mai multe decât au fost prezentate la Intermot, cu o lună în urmă.

Voi fi acolo şi, începând de mâine, voi posta ştiri despre noutăţile lansate la EICMA 2016, despre standurile firmelor participante şi despre vedetele de acolo.

.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre EICMA 2015, ediţia de anul trecut, puteţi găsi mai jos articole postate până acum despre acest eveniment.

Vizitator la EICMA 2015 – Ghidul micului turist care încă n-a ajuns acolo

Radikal Chopper – Andrea Radaelli şi motocicletele sale excepţionale la EICMA 2015

Tom Sykes – interviul complet – EICMA 2015

Harley-Davidson la EICMA 2015, cu Peter-Michael Keppler

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*