TIBERIU TROIA

Multistrada 950 a sosit la magazinul Ducati din București

La doar 45 de zile de la lansarea modială, noul Multistrada 950 poate fi admirat la magazinul Ducati din București.

Multistrada 950

Cu puțin timp în urmă, la EICMA, expoziția internațională de motociclete și accesorii de la Milano, a fost prezentat în premieră mondială noul Multistrada 950, model care întregește gama Multistrada.

Evenimentul ocazionat de lansarea noilor modele 2017 a fost găzduit de sala Teatrului Național din Milano, patronat de Claudio Domenicali, CEO Ducati și l-am relatat imediat după încheiere.

Modele Ducati 2017

Motocicletă pregatită pentru sezonul 2017, era de așteptat să apară în magazine doar în primavara anului viitor, dar dealerii care vor să-și respecte clienții au posibilitatea să opteze pentru unități produse pentru presă și personalul firmei.

Având un motor Testastretta de 937 cmc, cu o putere maximă de 113 CP la 9000 rpm și un cuplu maxim de 96,2 Nm la 7750 rpm, care respectă normele Euro 4, Multistrada 950 oferă în configurație standard un pachet electronic generos: patru moduri de livrare a puterii (Sport, Touring, Urban și Enduro), opt nivele de intervenție a controlului tracțiunii și trei nivele ABS, totul fiind instalat pe un cadru tip grindă cu zăbrele din oțel tubular, cu o basculă dublu braț turnată din aluminiu.

Multistrada 950

Sistemele de siguranță existente pe motocicletă (ABS și controlul tracțiunii) intervin la diferite nivele, în funcție de modul de pilotaj ales de pilot, care poate seta sistemele în funcție de necesități și experiență personală.

Amortizoarele nu sunt reglabile electronic, dar sunt complet reglabile, atât cele de față, Kayaba de 48 mm, cât și cel de spate, Sachs, având cursa de 170 mm.

Multistrada 950

Înălțimea redusă a șeii, de 840 mm, parbrizul reglabil al carenei și capacitatea de 20 litri a rezervorului de benzină constituie avantaje pentru o motocicletă recomandată amatorilor de drumuri lungi.

Informațiile necesare unui control eficace al motocicletei sunt furnizate de bordul LCD, amplasat într-o poziție comodă pilotului.

Nu în ultimul rând trebuie amintite perioadele de service, operațiunile de întreținere fiind recomandate la fiecare 15.000 km, iar reglarea jocului la supape la fiecare 30.000 km.

Multistrada 950

Prețul modelului Multistrada 950 este 10.950 EURO + TVA și poate fi văzut și achiziționat de la magazinul firmei Metrotehnica Internațional, importator oficial Ducati în România.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre lansarea noilor modele Ducati, sau despre motocicletele testate, mai jos puteți găsi articole postate până acum.

Lansarea noilor modele Ducati 2017, un spectacol de gală

Ducati 1299 Superleggera – de ce costă cât un Porsche 911 Carrera

Ducati Multistrada 1200 S model 2016 – test şi prezentare – varianta video

Test şi prezentare Ducati Multistrada 1200 S model 2016

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*