TIBERIU TROIA

Indian a prezentat noul model Scout Bobber

Scout Bobber completează gama modelelor Indian de capacitate cilindrică medie, cu 1130 cc și cei 100 CP pe care îi produce motorul.

Scout Bobber

Multe dintre cele mai reușite motociclete de serie au apărut ca urmare a succesului înregistrat de diferite proiecte artizanale reușite de constructori privați, motociclete care au dat naștere unor adevărate curente în producția de serie.

Aceasta a fost povestea modelelor Scrambler, aceeași poveste o au și bobberele.

Modă apărută încă din anii ‘30, bobberele au inspirat constructori renumiți din domeniu, unele dintre cele mai frumoase motociclete fiind produse de firma japoneză Zero Engineering.

Scout Bobber

Succesul proiectelor de customizare nu a trecut neobservat și marii producători au intrat în joc, lansând pe piață modele de serie, tot atât de frumoase, dar mult mai ieftine decât modelele de serie mică.

Primul bobber de serie a fost prezentat de Triumph anul trecut, Bonneville Bobber, motocicletă lansată la EICMA 2016.

Nu a trecut nici un an și iată că Indian, firmă în mare creștere, a lansat Scout Bobber.

Scout Bobber

Echipat cu un motor V-Twin răcit cu lichid, care produce 100 CP și un cuplu maxim de 97,7 Nm, motocicleta are 253 kg la plin, o lungime de 2229 mm, 649 mm înălțimea la șa și gardă la sol de 123 mm.

Ținând cont de faptul că Indian a anunțat pentru sfârșitul acestui an apariția kitului de limitare a puterii pentru motorul de 1130 cc, transformându-l în motor posibil de folosit cu carnet categoria A2, încerc să-mi imaginez cum ar arăta un tânăr de 18 ani, care se duce la liceu în clasa a XII-a cu un astfel de Indian Scout Bobber.

Scout Bobber

În momentul în care modelul Scout Bobber va fi disponibil și pentru piața din Europa, motocicleta va putea fi comandată la magazinul firmei ASP Group din București, distribuitor autorizat Indian în România.

.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre firma Indian și motocicletele pe care le produce, mai jos sunt articole postate până acum.

Indian – prima motocicletă americană învingătoare la Tourist Trophy, cursa de pe Insula Man

Totul despre motocicletele Indian la SMAEB 2017 – modele, culori, prețuri

Standul Indian la EICMA 2016 așa cum a fost văzut la TV

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*