TIBERIU TROIA

Primul Indian Roadmaster Classic a ajuns la magazinul importatorului din București

Cu câteva zile în urmă anunțasem sosirea noului model Indian Roadmaster Classic. Vestea a devenit realitate, motocicleta a sosit, dar nu va sta prea mult în magazin pentru că s-a vândut.

Indian Roadmaster Classic

Lansat în primavara acestui an, Indian Roadmaster Classic este una dintre cele mai exotice motociclete din gama Indian.

În articolul precedent am prezentat pe scurt caracteristicle tehnice ale motocicletei și așteptam cu nerăbdare s-a văd în realitate.

Fiind introdus pe piață la începutul anului, motocicleta nu a putut fi expusa în nici una din marile expoziții de profil, acestea fiind organizate de obicei toamna.

Nerăbdător să văd monstrul, am ajuns când tocmaiIndian Roadmaster Classic fusese scos din cutia impresionantă în care a călătorit până în România, instalarea accesoriilor nefiind terminată, chiar șaua pasgerului cu spătar, piesa care definește modelul, nefiind încă montată.

Materialele folosite și detaliile reperelor de pe motocicletă m-au impresionat și trebuie să recunosc că toate accesoriile produse de Indian sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate.

De altfel, materialele folosite la sistemul de bagaje instalat pe modelul Indian Roadmaster Classic, au făcut ca masa motocicletei să fie cu câteva kilograme mai mică decât cea a modelului Roadmaster standard.

Se pare că nu am fost singurul impresionat de noua motocicletă, pentru că nu a durat mult și primul Indian Roadmaster Classic sosit în România s-a vândut imediat după ce a fost expus.

Sigur că nu speram să testez o astfel de motocicletă, din motive simplu de înțeles, dar vestea că s-a și vândut, parcă mi-a spulberat visul de a merge pe o astfel de minunăție. Cel puțin deocamdată…

Indian Roadmaster Classic

Oricum, până la încheierea formalităților impuse de omologarea motocicletei, noul Indian Roadmaster Classic mai poate fi admirat în magazinul firmei ASP Group din București, dealer autorizat al produselor Indian în România.

.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre firma Indian și motocicletele pe care le produce, mai jos sunt articole postate până acum.

Indian a prezentat noul model Scout Bobber

Indian – prima motocicletă americană învingătoare la Tourist Trophy, cursa de pe Insula Man

Noutățile aduse de Indian la EICMA 2016 – motociclete Indian pentru categoria A2

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*