TIBERIU TROIA

Scout FTR1200 Custom, modelul concept prezentat de Indian la Milano

Inspirat de aspectul modelului Scout FTR750, motocicleta câștigătoare în cursele de flat track, Scout FTR1200 Custom este o propunere pentru o posibilă viitoare motocicletă de serie.

Indian Scout FTR1200 Custom

Indian Scout FTR1200 Custom

Respectând obiceiul firmelor americane, care își prezintă noutățile pe continentul lor, Indian a venit la EICMA 2017 cu un singur model nou, un concept, o variantă a unei motociclete care ar putea să apară, în cazul în care publicul va aprecia propunerea și răspunsul ar fi pozitiv.

După 60 de ani de absență în competițiile de flat track, Indian a revenit în forță, cu o nouă motocicletă, Scout FTR750, construită special pentru aceste competiții și o echipă senzațională, trei piloți care au dominat sezonul competițional recent încheiat: Jared Mees, Bryan Smith și Brad Baker.

Indian Scout FTR1200 Custom

Motocicleta pentru cursele de flat track Indian FTR750

Atât campionatul producătorilor, cu 14 etape, cât și Campionatul AFT, cu cele 16 etape, au fost adjudecate de echipa oficială Indian, cei trei piloți terminând competițiile pe primele trei locuri ale clasamentului general.

Indian Scout FTR1200 Custom

Gândită ca un omagiu adus motocicletei care a câștigat tot ce se putea în 2017, noul Scout FTR1200 Custom are numeroase componente care nu vor fi păstrate în varinata finală unei motociclete de serie, în primul rând toate elementele de caroserie produse din fibră de carbon.

Soluția aleasă pentru motor este varianta de 1133 cc, același motor care echipează majoritatea modelelor Scout existente, datorită normelor Euro 4 pe care motorul le respectă, putând fi comercializat în intreaga lume.

Indian Scout FTR1200 Custom

În momentul în care conceptul Scout FTR1200 Custom se va transforma în Scout FTR1200 și va deveni model de serie, va putea fi comandat la compania ASP Group din București, importator autorizat Indian în România.

.

Dacă vă interesează noile modele Indian apărute, mai jos puteți găsi articole postate până acum.

Roadmaster Elite, modelul de lux 2018 lansat de Indian

Indian a prezentat noul model Scout Bobber

Indian – prima motocicletă americană învingătoare la Tourist Trophy, cursa de pe Insula Man

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*