TIBERIU TROIA

Polaris pregătește pentru jurnaliști o vizită la fabrica din Polonia

Colosul industrian Polaris a inaugurat cu trei ani în urmă o fabrică în Polonia, singura de acest fel din Europa, în care se produc vehicule de teren.

Polaris

Cea de-a 40-a ediție a Raliului Dakar s-a încheiat cu două săptămâni în urmă. La categoria SXS (Side-by-Side), echipajele oficiale Polaris s-au clasat pe locurile 2, 3, 4, primul dintre ele terminând competiția la 57 de minute în urma învingătorului.

Toate cele trei echipaje au folosit modelul RZR 1000, în varianta Turbo sau XP.

Ca în orice competiție de vârf, provocarea numită Dakar, în afară de spectacolul pe care îl oferă întregii lumi, are ca scop dezvoltarea sistemelor și tehnologiilor, care, odată puse la punct aici, urmează să fie puse în aplicare pe produsele de serie.

Mai puțin strălucitoare decât modelele de competiție, vehiculele de teren profesionale beneficiază la rândul lor de ultimele noutăți tehnologice implementate ca urmare a experimentelor făcute și efortului depus de echipele de uzină implicate în diferite competiții.

Pentru a da ocazia presei de secialitate să afle detalii legate de activitatea uzinei din Polonia, să testeze vehiculele produse aici și să facă cunoștință cu unii dintre membri echipelor oficiale, departamentul de marketing al concernului Polaris a organizat o vizită la fabrica din Polonia, aflată în orașul Opole.

Acțiune minuțios organizată, atent pusă la punct până în cele mai mici detalii, vizita este programată pentru primele zile ale lunii februarie, desfășurându-se de-a lungul a trei zile.

Invitații vor avea prilejul să facă un tur al fabricii, să stea de vorbă cu persoane din conducerea fabricii și, în cele din urmă, să testeze două dintre modelele gamei actuale.

Am avut onoarea să fiu invitat la această acțiune de firma ASP Group din București, importatorul autorizat al produselor Polaris în România, voi merge în Polonia, de unde voi transmite în direct impresii de la vizita în uzină, imagini de la teste și sper să pot realiza interviuri cu membri ai echipelor oficiale participante la Raliul Dakar.

Polaris

Modelul Ranger XP 1000 EPS produs de Polaris in Polonia

Dacă sunteți interesați de diversele produse ale concernului Polaris și de prezența lor în România, mai jos sunt articole postate până acum.

Polaris Slingshot – test și prezentare video, împreună cu Vali Porcișteanu

Scout FTR1200 Custom, modelul concept prezentat de Indian la Milano

Modelul Indian Scout Bobber a sosit la magazinul importatorului din București

Dacă nu ați văzut toate prezentărie de motociclete, testele și cursele moto postate până acum pe blogul POVEȘTI CU MOTOARE și pe pagina de Facebook, sau dacă vreți să urmăriți materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonați la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*