TIBERIU TROIA

Kawasaki Z900 – test și prezentare – varianta video

Kawasaki Z900 modelul 2017 a fost prezentat publicului la 45 de ani de la apariția primei generații Z900, model care a scris istorie.

Am văzut și am revăzut filmul de mai sus de multe ori.

Nici nu știu ca aș putea adăuga prezentării filmate, care este, după părerea mea, una dintre cele mai succinte și cuprinzătoare prezentări pe care am făcut-o până acum.

Dacă de obicei uit detalii tehnice importante sau, pur și simplu, nu rămân pe film din diferite motive, de această dată cred că nu mai este cazul să aduc completări.

Kawasaki Z900

Ar fi și păcat să nu urmăriți filmul, pe care, din diferite motive, l-am recuperat mult mai târziu după momentul difuzării.

Testul a fost posibil mulțumită firmei United Motors, importator autorizat în România al producătorului Kawasaki și prietenului meu Tudor, cel care coordonează activitatea acestei companii.

Până să apuc eu să postez filmul, Tudor și-a schimbat motocicleta Kawasaki Z900, dar asta nu înseamnă nimic altceva decât că vom putea testa încă o motocicletă deosebită produsă de Kawasaki, așa că îi datorez de două ori mulțumiri.

Kawasaki Z900

Materialul filmat a fost prezentat în rubrica moto a emisiunii La Volan, difuzată de Digi24 sâmbătă 7 octombrie 2017.

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul   POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Kawasaki Z900

Pentru fanii firmei Kawasaki, mai jos sunt alte teste cu modelele producătorului lor preferat, articole postate până acum.

Kawasaki Ninja H2 – test şi prezentare – varianta video

Kawasaki ZX-10R KRT Replica – test și prezentare video

Kawasaki Versys 1000 – test și prezentare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*