TIBERIU TROIA

Motocicletele Indian vor putea fi testate la Cluj

Importatorul autorizat în România al motocicletelor Indian organizează un eveniment la Cluj în perioada 3-6 octombrie.

Motocicletele Indian la Cluj

Motocicletele Indian sunt prezente în România începând de anul trecut, iar firma importatoare, ASP Group, este una dintre cele mai puternice companii implicate în comerțul cu vehicule de teren, reprezentând în țara noastră concernul Polaris și alți câțiva producători importanți.

În afară de magazinul din București și rețeaua de dealeri autorizați, firma a deschis recent un magazin propriu în Cluj.

Aici se va desfășura în perioada 3-6 octombrie o campanie de prezentare a motocicletelor Indian, zile în care câteva modele vor fi puse la dispoziția publicului, deținători de motociclete sau doar pasionați.

Evenimentul va fi organizat pe poligonul Vertical Moto din cadrul complexului comercial VIVO, unde, sub îndrumarea personalului firmei importatoare, cei interesați vor putea testa motocicletele.

Indian FTR 1200 Race Replica la Cluj

Pentru înscriere și pentru mai multe detalii este necesar să contactați organizatorii pe adresa de email office@aspgroup.ro sau la numărul de telefon 0728.960.870.

Este un început promițător, îmi închipui că pasionații de motociclete din toată țara își doresc să participe la astfel de evenimente în orașul lor, dar, deocamdată, acest prim eveniment va avea loc la Cluj.

Să sperăm că vor urma și altele, pentru că vânzările de motociclete sunt într-o creștere constantă în România, chiar dacă veniturile românilor nu cresc în același ritm.

Asta înseamnă că interesul este în creștere, spre deosebire de unele țări bogate, în care tineretul nu mai este atât de atras de motociclete, ca altă dată.

Deci dați năvală și începeți înscrierile, ne vedem la Cluj.

Zac Brown Indian Cheiftain

Indian Chieftain standard

Până atunci, ca să vă pregătiți sufletește pentru ceea ce urmează, am selecționat mai jos câteva materiale, prezentări ale unor modele Indian interesante.

Indian FTR 1200 S Race Replica – pregătire de livrare (Unboxing)

Indian Chieftain Limited – test și prezentare – varianta video

Indian lansează ediția limitată Roadmaster Elite 2019, un touring ultra-premium

Prezentare Indian Chief Dark Horse – varianta video

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de cele mai multe ori, cu și despre motociclete şi sunt postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE, dar pot fi citite și pe  FacebookLinkedIn și Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*