TIBERIU TROIA

Ediția limitată Jack Daniel’s Indian Scout Bobber

Pentru al treilea an, Indian Motorcycle și Jack Daniel’s și-au unit forțele cu firma Klock Werks Kustom Cycles pentru a produce o ediție limitată a unei motociclete ultra-premium.

Jack Daniel's Scout Bobber

În acest an, sursa de inspirație a designului motocicletei a constituit-o brigada de pompieri proprie a companiei Jack Daniel’s și impresionantele mașini de intervenție ale brigăzii, vopsite în negru și auriu.

Jack Daniel’s este singura distilerie din lume care are propria formație de pompieri, toți membrii brigăzii fiind angajați ai companiei care activează ca voluntari.

Brigada de pompieri Jack Daniel’s este un exemplu impresionant de pasiune și dedicație al angajaților firmei, care împărtășesc valorile companiei.

Jack Daniel's Scout Bobber

Ca un omagiu adus acestei brigăzi de pompieri voluntari și tuturor formațiilor de răspuns rapid din lume, Indian Motorcycle a hotărât să construiască o serie limitată de motociclete, vopsite în culorile camioanelor de intervenție ale brigăzii de pompieri Jack Daniel’s. Vor fi produse numai 177 de unități, numărul 177 fiind o aluzie la numele firmei Jack Daniel’s “Old No. 7 Brand” și îi face pe viitorii posesori ai motocicletelor membri ai unui club exclusivist.

Motocicletele vor fi vopsite în negru mat, negru lucios și auriu, o combinație niciodată folosită până acum de Indian.

Jack Daniel's Scout Bobber

Având câteva accente de negru lucios, pe capacele de la culbutori, manete, finalele evacuărilor și terminația aripei de spate, pe motocicletă se vor regăsi atât emblema brigăzii de pompieri Jack Daniel’s vopsită pe rezervor, cât și unul dintre motto-urile firmei, “Bottles and Throttles Don’t Mix” pe aripa de față, ambele vopsite cu foiță de aur de 24 karate.

Șaua este realizată din piele perforată, având brodat cu fir auriu numele Jack Daniel’s, în timp ce numărul motocicletei (#001-#177) va fi gravat pe o plăcuță acoperită cu aur de 24K.

Jack Daniel's Scout Bobber

Fiecare motocicletă Indian Scout Bobber Jack Daniel’s va fi livrată împreună cu un topor folosit de pompieri, având gravat pe lamă numele proprietarului, numărul motocicletei (de la 001 la 177) și seria de șasiu a motocicletei (VIN no.). De asemenea, pe topor este inscripționat cu auriu logo-ul brigăzii de pompieri Jack Daniel’s.

Este greu de crezut că o astfel de motocicletă poate ajunge în România, pentru că importatorii sunt nevoiți să lanseze comenzile destul de repede și o astfel de comandă trebuie făcută numai în urma unui contract ferm, numele viitorului proprietar fiind comunicat fabricii.

Jack Daniel's Scout Bobber

Toate celelalte modele de serie ale producătorului Indian pot fi comandate și achiziționate la magazinele firmei ASP Group, importator autorizat Indian în România, sau la magazinele dealerilor autorizați ai acestei companii.

.

Dacă nu ați urmărit ultimele noutăți legate de motocicletele Indian, mai jos sunt articolele postate recent.

Concursul mondial de personalizare al motocicletelor Indian Scout

Scout FTR1200 Custom, modelul concept prezentat de Indian la Milano

Primul Indian Roadmaster Classic a ajuns la magazinul importatorului din București

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*